Як приготувати дикого кабана?

Додано:
15 січня 2014, 20:04
Галина
Дівчата допоможіть! Принесли мені кусок дикого кабанчика а що з ним робити не знаю... Чула що треба замочувати, а на скільки і в чому не знаю.
Re: Як приготувати дикого кабана?

Додано:
15 січня 2014, 20:17
flower
Хо хо...в мене заєць в морозилці лежить, бо мисливець мій приніс. Ще не беруся за нього. Знаю, що в воді з оцетом треба відмочувати, але що до чого не знаю. Бо я просила мені дич додому не носити, я її щіпати, чистити і готувати не буду. Але якось на зайця погодилась.
Re: Як приготувати дикого кабана?

Додано:
15 січня 2014, 21:31
nadusha
О-оо-о! В мене тато мисливець... М"ясо кабана треба вимочити цілу ніч у воді з оцтом (слабкий розчин), порізавши на декілька кусків. Зранку промити, і до обіду потримати в маринаді (ми варили на око - вода, сіль, лавровий листок, перець духмяний і горошком, оцет). Можна туди ще дати цибульки. Потім тушили з цибулею, морквою, сметаною і часничком.
А зайця теж вимочити на ніч у воді з оцтом, потім відварити (до години), і тушили в сметані з цибулькою.
Re: Як приготувати дикого кабана?

Додано:
15 січня 2014, 22:14
Kskz
Ми вимочуємо просто у холодній воді. 2 дні в холодильнику, щодня треба міняти воду. Готувати його можна як будь-яке м"ясо, по смаку воно щось між свининою і гов"ядиною.
Re: Як приготувати дикого кабана?

Додано:
16 січня 2014, 12:19
flash-ka
У мене батько в минулому мисливець, я дуже люблю дичину

тепер маємо сусіда мисливця (він самотній), нам час від часу перепадає щось дике...
також вимочую у простій воді і довго. кабанчик гарний печений виходить
з зайця люблю пельмені.