Дівчатка, може комусь вдавалося приготувати такі котлетки, які роблять у наших школах. Хоч і всі кажуть, що там багато хліба і т.д., але вони завжди всім такі смачні і є щось у них.. Так би мовити "смак з дитинства". Може хтось має досвід? Дуже дякую.
Янголятко дуже схожі виходять котлети на шкільні, якщо дати замість булки чрного хліба і мясо має бути не відбірне, а швидше гуляш. Хліб замочуйте у воді, а не в молоці.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
А я так роблю: фарш, потерта на мілкій тертці цибулина (не маленька), запарена вівсянка (приблизно столова ложка +-), шматочок потертої на дрібній тертці сирої картоплини, яйце, сіль. Якщо фарш рідкуватий - чуть-чуть манки. Залишити на 15-20 хв., щоб настоялось і смажити на маленькому вогні під кришкою.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
То не котлети були такі смачні,то голодні діти:-) Часом мама згадує,що їй щось смакувало в дитинстві,а я жартую,що то вони тоді були голодніші,ані ж тепер