Сторінка 1 з 25

Як приготувати качку?

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 12:00
Lenysa
Маю в морозилці качку, але не знаю , як її можна смачно приготувати, поділіться смачними рецептами.

Re: Качка запечена в духовці

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 12:39
irinka
Lenysa я робила так само, як писала в цій темі про гуску
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

можна замість яблук зробити начинку з фаршу або картоплі чи рису. Ще можна запікати качку в тісті (тісто таке як на вареники) тісто розкачати тоненько, загорнути качку і пекти приблизно 2,5 год при 200-250 градусів. Воно тоді виходить таке смачне, просочене соком качки і хрустке...мммм :nyam:

Re: Качка запечена в духовці

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 12:48
TaniaPicaSSo
Я маринувала раз качку в кефірі зі спеціями. Дуже смачно було. А в серединку я все пхаю якісь овочі і яблука. І ще яблука збоку, і зверху, і всюдм яблука :hi:

Re: Качка запечена в духовці

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 12:52
TanenRom
Lenysa написав:Маю в морозилці качку, але не знаю , як її можна смачно приготувати, поділіться смачними рецептами.


до недавнього часу у нас не було духовку, тому качку готувала так:
на ніч замочувала її у солоній воді, після витягала - посолила, поперчила і обжарювала на олії.
обжарені кусочки складала в каструльку, додавала лавровий листочок, доливала води і тушила під кришкою - виходить соковита та м"м'якенька качка.

Re: Качка запечена в духовці

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 13:15
Lenysa
Ось такий рецепт знайшла, як думаєте. вийде смачно?
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Re: Качка запечена в духовці

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 13:18
irinka
На вигляд смачно, тільки я не люблю поєднання солодкого з мясом. І ще не всі люблять смак чорносливу)

Re: Як приготувати качку?

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 13:22
TaniaPicaSSo
Моя мама любить запікати м"ясо з курагою і чорносливом. Але робить це рідко, бо тільки вона одна його і любить :ha:
Це справді на любителя.

Re: Як приготувати качку?

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 13:26
Lenysa
а з яблуками, то не буде солодка? і чи можна запікати її в рукаві?
?

Re: Як приготувати качку?

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 13:28
TaniaPicaSSo
Яблука не дають солодкого смаку, вони ж мають трошки кислинку, навіть якщо яблука дуже солодкі. Якщо давати яблука без шкірки, то вони взагалі стушуються на ніц і їх потім взагалі ніби й нема. Тільки пікантникй смак лишається.

Re: Як приготувати качку?

ПовідомленняДодано: 05 квітня 2013, 13:29
irinka
Lenysa написав:а з яблуками, то не буде солодка?


Можна кислі яблука взяти, якраз буде саме то :wink: В рукаві можна, чого ж ні? Тільки треба потім його зняти і дати качці ще трохи підрум'янитись.