Домашня маринована риба.інгредієнти:
3 свіжоморожених скумбрії
Маринад - 1 літр води,
3 столові ложки без верху солі,
півтори столові ложки цукру,
2 столові ложки сухої заварки чорного чаю,
2 жмені цибулиння.
Приготування:
Рибу вичистити, вимити, видалити голови і хвости.
Приготувати маринад: у каструлю з водою покласти сіль, цукор, заварку і лушпиння цибулі. Довести до кипіння, остудити і процідити.
Підготовлені тушки риби викласти в ємність, залити приготовленим розсолом, накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 4 дні, щодня зранку і ввечері рибу перевертати. Витягнути рибу з розсолу, перекласти в іншу ємність і зберігати в холодильнику. Смакота!
