Каперси: куди їх засунути?

Додано:
03 грудня 2012, 00:21
Natalinda
Я ото в сусідній темі прочитала що вони в оригінальний рецепт олівє входять.
А шо ви з ними робите? Бо маю баночку "з незапамятних часів", пора би використати
Re: Каперси: куди їх засунути?

Додано:
03 грудня 2012, 00:23
flower
до піци давала. до салату з тунцем.
Re: Каперси: куди їх засунути?

Додано:
03 грудня 2012, 00:29
Dribchuk
Соус до піцци "Піцца-песто"
В блендері дрібно перемолоти
2-4 гілочки свіжого базиліку, або 1ч.л. сухого
1 пучок петрушки
сир пармезан 100гр (можна замінити любим твердим сиром але не дуже соленим)
часник 2 зубці
оливкова олія 100гр
сіль+перець
каперси 1-2 ст. ложки
Соус наноситься напаляницю, зверху можна додати в виді начинки куряче мясо відварене, а можна просто додатково затерти сиром.
Зелений соус до макарон
Також мелем в блендері
каперси+олія+спеції+базилік+петрушка+часник
Відварюєм макарони і заправляємо соусом. Можна додавати в соус просмажений фарш.