Глобальні оголошення!



Каперси: куди їх засунути?

Модератор: irinka

Каперси: куди їх засунути?

Повідомлення Natalinda » 03 грудня 2012, 00:21

Я ото в сусідній темі прочитала що вони в оригінальний рецепт олівє входять.
А шо ви з ними робите? Бо маю баночку "з незапамятних часів", пора би використати
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Каперси: куди їх засунути?

Повідомлення flower » 03 грудня 2012, 00:23

до піци давала. до салату з тунцем.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Каперси: куди їх засунути?

Повідомлення Dribchuk » 03 грудня 2012, 00:29

Соус до піцци "Піцца-песто"
В блендері дрібно перемолоти
2-4 гілочки свіжого базиліку, або 1ч.л. сухого
1 пучок петрушки
сир пармезан 100гр (можна замінити любим твердим сиром але не дуже соленим)
часник 2 зубці
оливкова олія 100гр
сіль+перець
каперси 1-2 ст. ложки
Соус наноситься напаляницю, зверху можна додати в виді начинки куряче мясо відварене, а можна просто додатково затерти сиром.

Зелений соус до макарон
Також мелем в блендері
каперси+олія+спеції+базилік+петрушка+часник
Відварюєм макарони і заправляємо соусом. Можна додавати в соус просмажений фарш.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1813
З нами з: 27 березня 2012, 15:30
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.


Повернутись до Рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron