Dribchuk » 03 грудня 2012, 00:29
Соус до піцци "Піцца-песто"
В блендері дрібно перемолоти
2-4 гілочки свіжого базиліку, або 1ч.л. сухого
1 пучок петрушки
сир пармезан 100гр (можна замінити любим твердим сиром але не дуже соленим)
часник 2 зубці
оливкова олія 100гр
сіль+перець
каперси 1-2 ст. ложки
Соус наноситься напаляницю, зверху можна додати в виді начинки куряче мясо відварене, а можна просто додатково затерти сиром.
Зелений соус до макарон
Також мелем в блендері
каперси+олія+спеції+базилік+петрушка+часник
Відварюєм макарони і заправляємо соусом. Можна додавати в соус просмажений фарш.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.