Любов написав:і мені би згодився класний рецептик томатного соку. Щоб не пропадали, то я покищо помідорки тоненько ріжу і сушу в сушці. Потім такий смачний хлібчик печеться з базиліком і сушеними томатами.
І я так роблю, тільки не хліб, а запіканки різні, ще болгарський перець сушу, то в випічці аромат супер!
А щоб швидкий томатний сік, то я з помідор знімаю шкірку (попередньо заливаю окропом на 5-10 хв), в кастрюлю, збиваю блендером, добавляю сіль, цукор і корицю трошки. Пропорцій не скажу, то треба пробувати. І гарячим розливаю в теплі стерилізовані банки (в духовку ставлю пусті , чисті банки на 20-25 хв при 120C) і закриваю кришками (кипячу 5 хв). Він правда з кісточками, але зато швидко, я потім ці помідори використовую для тушення м'яса, овочів, та і так смачно, як сік можна
