Я колись робила під зеленим каррі, вже точно не пам"ятаю, які приправи входили. але дуже багато, і кокосове молоко теж. Ну страва получилась на любителя чесно кажучи, хоча я не сильний спеціаліст в азійській кухні. Знаю що роблять ще з червоним соусом Каррі, продається готовий в банках( в нас не бачила), ну плюс кокосове молоко і спеції всякі. В неті можна найти думаю.
ага я вот теж читаю шо з кокосовим молоком роблять. але я такий цінитель. шо навряд чи відчую смак того молока. якшо купити цілий кокс а в консервований гуму якута дають. то не дуже хочу
Ну власне кокосове молоко - це не кокосовий сік. а це рідина яку виготовляють якимось чином із мякоті кокосу, і купити думаю свіже те молоко можна хіба в Південно_Сх.Азії.
Кокосове молоко - молочно-біла солодка рідина, що виготовляється з м'якоті дозрілого кокосового горіха. Використовується як компонент для приготування різних страв східної кухні. Кокосове молоко слід відрізняти від кокосової води (кокосового соку) - натуральної рідини, що знаходиться всередині кокосового горіха. Вміст жирів в кокосовому молоці в середньому становить 27%, вуглеводів - 6%, білків - 4%. Крім цього, молоко містить вітаміни В1, В2, В3, З [1].
На відміну від кокосової води, кокосове молоко отримують штучним шляхом, змішуючи подрібнену м'якоть кокоса і воду.