08 лютого 2017, 15:00
Я обожнюю авокадо, можу просто так без нічого їсти. А от кісточка в мене чогось зігнила в воді, напевно не добре стиглий був, читала в неті, що має бути добре стиглий авокадо, щоб проростало.
08 лютого 2017, 15:02
mariana Ну мені просто не до смаку сам по собі... А соус як робите?
08 лютого 2017, 15:49
Я теж не розумію, що в ньому такого смачного. Колись брали для суші, то я зовсім не відчула його смаку, а мама моя розспробувала і з того часу полюбляє його.
Я потім також вирощувала авокадо з кісточки. Дуже цікаво спостерігати за тим, як він проростає.
08 лютого 2017, 16:01
Може ви просто не їли доброго авокадо і через те воно бридке? Авокадо має бути м'яке, не тверде. В нас продають переважно зелепухи тверді і вони таки несмачні. Вони ще й різних сортів є, найсмачніше з тих, що я їла з коричнево-зеленою репатою шкіркою.
08 лютого 2017, 18:26
Я дуже люблю авокадо!
і гуакамоле
09 лютого 2017, 01:47
erinaceus гуакамоле роблю так - все на око вже - 2 авокадо чищу і розминаю виделкою, ріжу помідор дрібно, 1/2 або 1/4 червоної цибулини, маленький пучок кінзи, сіль, перець, сік лайма(обов"язково!), можна за бажанням ще перець болгарський додати.
16 лютого 2017, 12:54
TattyMummy, так, можливо, просто попадалося не спіле. Треба буде якось пошукати м'якеньке. Може сподобається і увійду у смак))
20 лютого 2017, 15:10
Прочитала вчора цікаву фразу: "героїня зі смаком неприправленого авокадо, тобто ніяка"
Це точно про моє враження від цього плода
20 лютого 2017, 15:33
erinaceus погоджуюсь
я з авокадо пасту чи соус робила, з додаванням спецій, часнику може, вже й забула, бо давно робила. А так на смак сам по собі він мені теж ніякий.
Зате посадила кісточку в горщик, то помало, але щось там росте.
20 лютого 2017, 21:52
я люблю авокадо й просто так без нічого. у нього дуже освіжаючий смак і аромат з легкими горіховими нотками :