Приготування телячої печінки

Додано:
10 січня 2012, 17:54
loljka
чи знає хто,які класні рецепти по приготуванню страв з цієї печінки? мені особисто вона в жодному вигляді не подобається, і як я її не вимочую, всеодно коровою чути...
Re: Приготування телячої печінки

Додано:
11 січня 2012, 14:57
olgakr
Я готую печінку з яблуками:
Спочатку відділяю плівку, потім - ріжу на тонкі пластинки,солю , обжарую злегка з обох сторін, після цього додаю порізану півкільцями цибулю, накриваю кришкою і тушкую, поки цибуля не стане мякою. Після цього даю сметану і порізані тонкими скибочками яблука. Яблука краще брати кислих сортів і шкірку потрібно зняти. Тушкувати ще треба зо 3 хвилини - поки яблука не стануть мякими. Поперчити.
Печінка - 0,5 кг
Яблука - 2 середніх
Цибуля - 2
Сметана -3 -4 ложки
Смачного
Re: Приготування телячої печінки

Додано:
01 травня 2012, 12:28
mari
А як визначити добра печінка чи ні? в магазині?
Re: Приготування телячої печінки

Додано:
20 квітня 2013, 00:55
Liljondr
Сьогодні готувала печіночну запіканку
Називається рецепт Печінкове Суфле "Дитсадок" - дуже смачно
Готувала правда з курячої печінки
Рецепт ось тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Re: Приготування телячої печінки

Додано:
04 березня 2016, 22:51
oksana_tern
Готувала сьогодні торт з печінки ))) Печений )))) смачніший як жарений.

Re: Приготування телячої печінки

Додано:
05 березня 2016, 13:16
Кокетка
у мене такі товсті коржі не пройшли б)) бо люблять тонко і щоб не сильно печінкою віддавало)) але на виляд дуже смачно)) а я б точно такий тортик їла

, а що то за прослойка ? чим він перемащений?
Re: Приготування телячої печінки

Додано:
05 березня 2016, 13:53
oksana_tern
сирок+яйце+часник+майонез. Він не сильно віддає печінкою, і паляниці виходять щось подібне до паштету. То мав бути рулет )))) але не вийшов ))))