Страви з гуски

Додано:
07 грудня 2011, 11:45
Sawwku
дівчата, діліться рецептами :flag:
що можна приготувати з гуски? ато крім стушкованої в духовці ніц на думку не спадає
Re: Страви з гуски

Додано:
07 грудня 2011, 23:42
irinka
Можна запекти фаршировану з яблуками. Підготовлену тушку гуски, без шиї та ніг, промити, натерти сіллю і лишити на пару годин. Промиті яблука нарізати четвертинками, видалити насіння і крізь розріз у черевці наповнити гуску. Запікати протягом 1,5—2 години, періодично проколюючи гуску вилкою та поливаючи жиром і соком, що виділяється. Коли гуска майже готова, її можна натерти часником. :гуд: Смачного!
Re: Що готуватимете на Новий рік та Різдво? Ідеї

Додано:
07 грудня 2014, 15:55
Галина
Julialedi, а можна про гуску і салат детальніше???
Re: Що готуватимете на Новий рік та Різдво? Ідеї

Додано:
07 грудня 2014, 16:13
Julialedi
Спочатку гуску вимити, відрізати крила, шию і ці місця зашити ниткою. Помазати гарненько гуску лимоном, сіллю і перцем, ззовні і всередині і залишити на 30хв. В цей час зробити начинку: батон (без шкірки) залити молоком, додати манку, додати солі і трішки цукру. Має бути таке як тісто. Почистити 2-3 яблука, порізати на дольки, пару штук запхати в гуску, далі начинити начинкою і в кінці решта яблучок, гарно зашити. Далі запхати в рукав, і цим місцем де зашито догори, на протвінь і запікати. Запікаю 1год, 40хв.- 2 год. Все роблю "на око".
Дуже зручно, і не треба ніякого гарніру.
Re: Що готуватимете на Новий рік та Різдво? Ідеї

Додано:
07 грудня 2014, 16:42
TaniaPicaSSo
Julialedi і на що схожа та начинка з манки, молока і батона? Я щось не дуже уявляю.
Re: Що готуватимете на Новий рік та Різдво? Ідеї

Додано:
07 грудня 2014, 16:48
Julialedi
TaniaPicaSSo написав:Julialedi і на що схожа та начинка з манки, молока і батона? Я щось не дуже уявляю.
Ну як на що схожа, на начинку, а на що вона має бути схожа?
А для того щоб краще уявити, приготуйте і попробуйте

Re: Страви з гуски

Додано:
22 січня 2016, 22:33
oksana_tern
Готую суп з гуски по цьому рецепту :
Гусь среднего размера — 1/3 Штуки
Картофель — 5-6 Штук
Морковь — 1-2 Штук
Лук репчатый — 1-2 Штук
Капуста — 1 Килограмм
Стебли сельдерея — 2-3 Штук
Лавровый лист — 2-3 Штук
Перец душистый горошком — 5-6 Штук
Домашний томатный соус — 2-3 Ст. ложек (или хорошая томатная паста с чайной ложкой сахара)
Свежая зелень — По вкусу
Чеснок — 2-3 Зубчиков
Тмин — 1 Чайная ложка
Дуже смачний суп, перший раз готував чоловік, а потім вже я почала.