Сторінка 1 з 24
Страви з кролика

Додано:
06 листопада 2011, 11:25
flower
Розкажіть но мені господиньки як ви готуєте кролятину. А то в мене все стандартно тушиться в сметані... Сьогодні маю кроля хочу якось по новому приготувати. Чекаю рецептів!!!!
Re: Рецепт на замовлення

Додано:
06 листопада 2011, 11:33
mavpusya
я робила по цьому рецепту
http://kuking.net/3_4662.htm картоплю теж запікала із розмарином, я його взагалі дуже люблю. де б то кролика взяти... :?
Re: Рецепт на замовлення

Додано:
06 листопада 2011, 11:37
flower
я тоже обожнюю печену картоплю з розмарином і мясце ;-) дякую!
Re: Рецепт на замовлення

Додано:
06 листопада 2011, 11:40
flower
тільки от немаю я свіжого на гілочках розмарину а такий сухий в пачці. то певно не вийде так спекти :(
Re: Рецепт на замовлення

Додано:
06 листопада 2011, 11:43
mavpusya
flowerпросто положи цілими гілочками під мясце і між картоплю, відбереш, коли приготується........... хочу-хочу-хочу, треба придумати, де дістати кролика :?
Re: Рецепт на замовлення

Додано:
06 листопада 2011, 13:31
flower
ти не зрозуміла в мене такий без гілочок, самі ті гострячки, в пачечці. всьо треба завести собі вазонка розмаринового, в чоловікової сестри є. так би обскубала і все не тре їхати в Сільпо в Тернопіль :)
Re: Рецепт на замовлення

Додано:
08 листопада 2011, 19:43
flower
рецепти на кролика ше приймаються, ато він у нас частий гість :grin:
Кролик

Додано:
05 грудня 2011, 16:46
Lesya
Може хто знає смачні рецепти кролика.
Re: Що ви сьогодні готували?

Додано:
05 грудня 2011, 17:39
irinka
Lesya як такого рецепту в мене немає. Але ми колись робили так:
Тушку кролика порізати на шматки, відварити.
Окремо протушити цибулю, моркву, додати спеції, сіль, перець, лавровий лист.
Тоді відварені куски кролика складати шарами чергуючи з тушеною морквою і цибулею.
Залити сметаною і довести до готовності. Хто любить можна ще додати часник.
Re: Що ви сьогодні готували?

Додано:
05 грудня 2011, 21:25
Milichka
Lesya, кролик у нас частий гість на столі, перепробувала різні рецепти, але прижився у нашій сім"ї, отакий.
Кролик порізати на порційні куски, додати цибулю, моркву, все вимішати і у кастрюльку з товстими стінками. Тушити можна у духовці або на плиті на малесенькому вогні. Води додавати не потрібно, кролик пускає дуже багато свого соку. Тушимо 2-3 години, за пів години до готовності додаємо сметанку і часничок, сіль+перець, якщо дуже багато рідини можна загустити мукою. Інколи ще додаю болгарський перець і томатне пюре або помідори.
Смачного)))