27 листопада 2011, 18:21
Я теж роблю бурітос. тільки даю м"ясо підсмажене без жиру ( телятина, курка), теж салатик якийсь(морква, капуста), соус обов"язково томатний готую, закручую і обсмажую без жиру на сухій сковорідці кілька хвилин.
06 травня 2012, 16:31
А я готую шаурму. Лаваш + майонез і томатний соус змащую лист. Для начинки - курка, тушені шампіньйони, капуста, корейська морква, цибуля, по сезону (болгарський перець, помідор), деколи можу дати оливки і обов"язково зелень і сушений базелік. Так як всі інгрідієнти готові в духовку ставлю дл розігріву на 5 хв. Мої дуже люблять. Тільки лаваш нам діставали з пекарні, такий як подають до шашлика в Шашличній. Купований в магазині завжди був подертий.
07 травня 2012, 09:09
happymami написав:А я ще побачила лаваш з крабовими паличками (2 упаковки лаваша - 4 шт., Крабові палички - 250г, яйця - 2 шт, плавлений сирок або твердий сир - 100г, майонез - 200г, зелена цибуля / кріп). Палички, яйця і сир терти на тертці, додати туди дрібно порізаний кріп, все перемішати. Перший лаваш змастити майонезом, зверху викласти суміш, накрити другим лавашем - так само майонез і зверху суміш, накрити третім - за тією ж схемою, четвертий - те ж. загорнути - і в холод!
я робила за цим рецептом чоловікові на роботу, то співробітники казали, що смачно, і ще залишила для себе, то свекруха в мене рецепт питала, смакота, треба буде на пікнік зробити.дякую за рецептик +1
06 січня 2013, 20:48
Закуски з лаваша.
13 варіантів начинки
Розгорнути лаваш (тонкий), покласти на нього начинку і згорнути рулетиками або конвертиками. Дати просочитися 30 хвилин.
Викласти на тарілку і прикрасити зеленню. Можна нарізати скибочками.
Начинки для лаваша:
1. 1 упаковку крабових паличок подрібнити. Додати зелень петрушки і кропу, часник і майонез за смаком. Начинка не повинна бути рідкою.
Додати 100 г тертого сиру і перемішати.
2. 200 г сиру змішати з часником, зеленню кропу. Додати майонез, перемішати.
3. 200 г адигейського сиру розім'яти руками до крихти. Додати 100 г корейської моркви, зелень петрушки та майонез.
4. Банку рибних консервів в олії розім'яти. Додати 200 г тертого сиру, зелень кропу і майонез.
5. 300 г філе солоного оселедця подрібнити. Додати петрушку і кріп, 3 варених яйця, 2 варені моркви, натерті на тертці. Додати майонез і перемішати.
6. 200 г шинки натерти на крупній тертці, додати 100 г тертого сиру, часник, кріп і майонез за смаком.
7. 200 г шинки і 100 г сиру натерти на тертці. Додати 100 г корейської моркви, кріп і майонез.
8. 3 солоних огірка натерти на крупній тертці, 300 г смаженого або копченого м'яса курки дрібно нарізати, 1 болгарський перець і 2 цибулини
дуже дрібно нарізати і спасерувати. Все перемішати, додати 2 свіжих помідора і майонез.
9. 100 г тертого сиру з'єднати з 200 г обсмаженого фаршу, часником, 1 банкою білої квасолі, 1 болгарським перцем і майонезом.
10. 200 г сиру натерти на тертці. Додати сіль, майонез і багато зелені кінзи, кропу і петрушки.
11. 1 цибулину спасерувати на олії і змішати з 1 вареним яйцем, 2 варені морквини, 2 плавлені сирки (на тертці), майонезом і зеленню.
12. 1 свіжу моркву і 2 свіжих огірка натерти на тертці. Додати 2 помідори, 2 яйця, часник, із мельченние волоські горіхи, петрушку, кріп, майонез.
13. 200 г сиру змішати з 20 г тертого сиру, часником, майонезом і зеленню петрушки і кропу
09 січня 2013, 01:10
а ще ті рулетики я ставлю на сковорідку на хилинку, тоді сир всередині гарно розплавлюється і лаваш стає хрустящий, просто смакота. начинку роблю переважно з того, що є в холодильнику
)))
08 лютого 2013, 15:41
Роблю з лаваша
"Швидкий штрудель" дуже актуально коли сезон яблук ;)
Смакота!
Мала і кума ївши порознь казали що то як в ресторані ;)
я собі лиш уявляю як воно смачно по оригінальному рецепту.
Бо мій штрудель лише з яблучками. А в рецепті ще є конфітюр та горішки - ням-ням.
І ще я менше масла давала
фото з тарілки донечки ;)
рецепт тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
08 лютого 2013, 15:49
Лілічка, ммммм смакота. класно придумано. потягнула в закладки
08 лютого 2013, 22:50
А я недавно зварила картоплі на вареники, заправила смаженою цибулькою - в шкафчик за мукою, а муки нема
Були лаваші, я до тої картоплі ще потерла сиру голандського, дала побільше олійки. Змастила лаваші (перед тим трохи їх порізала квадратами щоб влізли в невеликий протвень. ) картоплею, верхній лаваш помастила збитим яйцем. Запхала в духовку десь на 7-8хв. Вийшло дуже смачно - нічим не гірше від вареників, а головне-швидше.
08 лютого 2013, 23:42
а я робила чіпси з лаваша
кріп+пару зубчиків часнику+сіль+олія (можна оливкова)+перець (можна і щось своє, кому що до вподоби
намащуємо лаваш ріжемо кубиками, дечку не мастимо нічим і на 5-7 хвилин в розігріту духовку і пильнувати щоб не згоріли бо тісто ж тоненьке.
Смачного виходить (це особливо для тих, чиї діти закушали чіпси і тепер вічно хочуть на ничку їх зїсти,то хай їдять лаваш
)
08 лютого 2013, 23:51
nelly я теж таке робила, якщо потерти зверху сиром то вийдуть сирні чіпси
в мене чоловік дуже любить чіпси то я його переводжу на менш шкідливі варіанти чіпсів.