Привіт з Китая

Вашій увазі пропонується рецепт страви, яку, через солоно-солодкий смак було вирішено назвати "Привід з Китаю". Страва доволі оригінальна - родзинка в поєднанні солоного соєвого соусу та солодкого меду. Виявляється, поєднання не те що можливе, але і дуже смашне . Інгредієнтів, що написані нижче, вистачить на 4 порції. Хотя, лічно запросто міг би то всьо влупити сам, і без гарніру, зато з батоном під якись гарний бойовичок... А ше якби фляшчину свіжого пива)))) - м-м-м...
Єдине зауваження по рецепту: крім усього решти, що запросто може коливатись у кількостях, треба бути особливо акуратним з медом)))) - якщо його дати хоть трохи більше аніж треба - якість страви погіршиться в рази. Отже,
Інгредієнти:
Куряче філе: 2 грудки (половинчасті - продавщиці знають );
Перець болгарський: 1 шт (вибираємо найменший з наявних);
Морква: 1 шт середня (хотя, можна було б і більше);
Цибуля: 1 шт середня;
Соєвий соус: півфляшки найдешевшого (юзаю "Новаро");
Мед: чайна ложка;
Гарнір: найліпшіше підходить рис, но, також пробував з гречкою - можна їсти. Не пробував з пюре - думаю, було б також файно.
Шинкування:
Куряче філе нарізаємо скибками або брусками розміром з сірникову коробку;
Моркву: нарізаємо брусочками;
Цибулю: нарізаємо півкільцями;
Перець: нарізаємо скибками
Приготування:
Куряче філе обсмажуємо на олії з усіх сторін (до напівготовності) на олії:
В тій же олії (можна добавити) обжарюємо цибулю (1-2 хвилини), дальше кидаємо туди ж моркву:
Коли морква вже чуть підм"якне, кидаємо перець:
Перемішуємо начиння, накриваємо кришкою;
Розмішуємо мед в соєвому соусі:
Якщо перець вже чуток розм"як, докидуємо до гурту куряче філе:
Ще раптом пару хвилин під кришкою і
Вливаємо отриманий медовосоєвий соус у пательню:
Накриваємо кришкою і тушкуємо пару хвилин. Коли все разом підтушкувалось і увібрало частину соусу, відкриваємо кришку і чекаємо, поки частина соусу не випарується. Пробуємо і ВУАЛЯ! - готово!
Тепер беремо якийсь гарнір і файно все викладаємо, так щоб не стидно було потім запостити в інтернеті :
СМАЧНОГО
Єдине зауваження по рецепту: крім усього решти, що запросто може коливатись у кількостях, треба бути особливо акуратним з медом)))) - якщо його дати хоть трохи більше аніж треба - якість страви погіршиться в рази. Отже,
Інгредієнти:
Куряче філе: 2 грудки (половинчасті - продавщиці знають );
Перець болгарський: 1 шт (вибираємо найменший з наявних);
Морква: 1 шт середня (хотя, можна було б і більше);
Цибуля: 1 шт середня;
Соєвий соус: півфляшки найдешевшого (юзаю "Новаро");
Мед: чайна ложка;
Гарнір: найліпшіше підходить рис, но, також пробував з гречкою - можна їсти. Не пробував з пюре - думаю, було б також файно.
Шинкування:
Куряче філе нарізаємо скибками або брусками розміром з сірникову коробку;
Моркву: нарізаємо брусочками;
Цибулю: нарізаємо півкільцями;
Перець: нарізаємо скибками
Приготування:
Куряче філе обсмажуємо на олії з усіх сторін (до напівготовності) на олії:
В тій же олії (можна добавити) обжарюємо цибулю (1-2 хвилини), дальше кидаємо туди ж моркву:
Коли морква вже чуть підм"якне, кидаємо перець:
Перемішуємо начиння, накриваємо кришкою;
Розмішуємо мед в соєвому соусі:
Якщо перець вже чуток розм"як, докидуємо до гурту куряче філе:
Ще раптом пару хвилин під кришкою і
Вливаємо отриманий медовосоєвий соус у пательню:
Накриваємо кришкою і тушкуємо пару хвилин. Коли все разом підтушкувалось і увібрало частину соусу, відкриваємо кришку і чекаємо, поки частина соусу не випарується. Пробуємо і ВУАЛЯ! - готово!
Тепер беремо якийсь гарнір і файно все викладаємо, так щоб не стидно було потім запостити в інтернеті :
СМАЧНОГО