Сторінка 5 з 5

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 19 березня 2013, 11:31
Lenysa
а я налягаю на овочі, фрукти, різні салатики з олією і ще різні кашки безмолочні.

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 19 березня 2013, 13:42
Vikibee
1. Пиріжки із тушкованою капустою (капуста, цибулька, морква, олія). Для пиріжків тісто (варена мелена картопля + мука). У пиріжок загортаємо капусту і обсмажуємо на сковорідці.
2. Часнички на дріжджовому тісті.
3. Деруни з грибами
4. Кнедлі з грибами/цибулькою
5. Вареники із картоплею/капустою
6. Картопляна запіканка (шар картоплі+ цибулька+капуста квашена+картопля). Все накрити фольгою і в духовку. Картопельку змастити олією, додати спеції до смаку.
7. Салат із пекінської капусти+оливкова олія+ кукурудза+сік лимона та зелень. Спеції.

Ну і різні кашки на воді :))) і, звичайно, грибна юшка)))

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 19 березня 2013, 15:41
Nymydora
а я не ризикую купувати пекінську капусту, хоча і хочеться. Вистачить уже тих нітратів, що в апельсинах і яблуках :sad:

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 19 березня 2013, 17:49
Lenysa
а просту капусту, заодно і дієта получиться не погана)))

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 10 вересня 2017, 16:29
Marichka
Що готуєте на завтра?(для тих,хто завтра поситиме)

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 10 вересня 2017, 21:58
Vikibee
Гороховий суп-пюре з грінками.

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 11 вересня 2017, 08:11
Marichka
Я теж зварила гороховий суп і зпекла в мультиварці медівник на олії-до6рий вийшов

Re: Пісні страви

ПовідомленняДодано: 03 березня 2018, 01:35
nelly
Пекли вже двічі ось такий манник, виходить досить нічого смак з таким набором продуктів.
манка — 230 грам;
мука — 70 грам;
цукор — 200 грам,в мене менше
какао — 60 грам;
сіль — 0,5 чайної ложки
розпушувач— 1 чайна ложка);
олія — 90 мл;
вода — 400мл, але я лила 200 приблизно;
вишня без кісточок — 50-100 грам, я брала морожену смородину
Для шоколаднох глазурі:
какао — 3 столові ложки;
вода — 8 столових ложок
цукор — 2 столові ложки
олія— 1 столова ложка
Змішати сухі інгред, потім додаємо олію і воду тонкою струйкою. Замісивши лишаємо на 20 хв, щоб набрякла манка, тісто таке приблизно як на блінчики. Вливаємо половину тіста у форму, сипемо ягоди, потім іншу половину. Пекти при 180 20-30хв.
Для глазурі все змішати і варити др перших бульок. Полити манник коли трохи простигне. Смачного!