Рецепт сперла з просторів нету плюс власна імпровізація .Рибка нам дуже засмакувала . Отже
2 куска червоної риби (величина немає значення)
1 дрібно нарізана цибулина
сік 2-3 лимонів
1 ст.ложка меду
2 ч.л тертого на дрібній терці свіжого імбиру(я даю більше так як просто балдію від поєднання риби і імбиру)
2-3 ст.ложки оливкової олії
2-3 ст ложки соєвого соусу
в посудині змішуємо цибулю , сік лимонів , мед , імбир , Олію і соєвий соус .можна по бажанню додати чорний молотий перець чи червоний . експерментуйте ;-) я не даю .тоді рибку кладемо в цей соус . бажано щоб хоча б соус був на рівні з нею .Якщо соусу замало можна ще додати соку лимонного .Він не зашкодить . Добре обкатати , щоб гарно промаринувалася . Закрити кришкою або плівкою харчовою і в холодильник на 30 хв . Можна і на довше , смачніша буде . Розігріти духовку до 200 градусів . В форму для випікання постелити фольгу .Я запікаю в гусятниці тому фольгу не використовую .Викласти рибку , полити соусом , зверху посипати цибулькою з соусу і запікати 30-40 хв .Бажано контролювати так як різні духовки жарять по різному .Всім смачного :)