Мо хтось знає, як готувати варення, чи сироп, чи кампот? Муж назбирав півлітра таких червоних подовгастих (я так розумію, шо то кизіл) і шкода викинути і їсти я не буду. Кілька років тому варила варення. Але зараз не згадаю. Ніхто таким не захоплюється?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Ми збирали на закинутих дачах на БАМі між Аляскою і Київською. А у ваших дебрях - поняття не маю, де таке росте . Бабусі не мають дач? А може продають, слухай, на центральному ринку там всередині, де всякі насіння, соняшник... Може й там є?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
ну то може барбарис його ше кличуть. Чи ні? Короче, такі подовгасті червоні ягідки. Капку менші, ніж виноград киш-миш. З великою кісточокою подовгастою. Воно кисле і мене не пре. Але малий хавав прям з кістками . І ше. Ми збирали його ще зеленим. Поклали в холодильник і воно само собі там достигло
в нас росте.Так я його щороку морожу.Воно по кількості вітаміну С таке як шипшина,колись пробували компоти крутити.Досить цікавий смак.І варення робили але ж зараза цукру багато хоче бо кислятина
мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
таак. цукру тре 1,5 кіло на кіло ягід. Але то таке. Общім, питала я в родичів де його взяти. Казали, шо на базарі його продають в сезон. Але не масово. Будеш гуляти по ринку - зверни увагу