Сторінка 1 з 2

Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 12:05
мешканка
Не пам"ятаю, чи була десь аналогічна темка, тому створюю нову.
Щось мене на квасолю-горох тягне. Підкажіть, хто що цікавого робить.

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 12:40
Alisa
Я просто відрарюю, додаю цибульку, заправляю оливковою олією з краплями лимонного соку :good:

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 12:46
Ludmila
А я тільки вчора якраз готувала велику таку квасольку - тушила її з морквочкою, цибулькою, курячим філе, томатом, і заправляла це все різними сухими травами: кропом, петрушкою, орегано. Сьогодні будемо обідати цією смакотою. ;)

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 16:16
гра з вогнем
та теж по різному, що хочеться те додаю. до бобових все пасує.

як маю багато томатного соку і лентіл, то варю суп на томатному соці. дуже смачно!

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 16:33
lore1ei
Смачно тушити в томаті, з циблькою і перцем болгарським.
Смачно з грибочками і морквою тушити.

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 16:45
мешканка
втушила з морквою і цибулькою. І ще зробила пиріжки. (тісто на квасному молоці і на соді замішується. Дрібненько розкатується, добавляється начинка: тушена квасоля з овочами подрібнена і підсмажуються пиріжки. Подавати з олією і з часником. Смакота!

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 18:38
happymami
А я обожнюю квасолевий салат. Робила свекору на днюху колись, то всі були в шоці. Бо просто а смачно.
Квасолю відварюю по 2 рази (шоб пукати менше). А цибулю і моркву смажу на олії. Перемішую то всьо з майонезом. І, якшо є смачна варена ковбаса, то кубиками ше її кришу. А як нема, то й так іде.
Але були моменти в житті, шо печія пекла від сполучення олії і майонезу. Такшо тут тре бути обережним і знати свій шлунок

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 19:54
Milichka
happymami написав:Квасолю відварюю по 2 рази .

ТО як? :???:

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 25 листопада 2010, 20:50
happymami
Milichka написав:
happymami написав:Квасолю відварюю по 2 рази .

ТО як? :???:

Ну кидаю раз в холодну воду. Хай закипить. Зливаю. І другий раз у нову воду

Re: Бобові

ПовідомленняДодано: 17 липня 2016, 13:20
erinaceus
А ви готуєте якісь страви з бобу?