07 листопада 2016, 18:20
Дівчата, а сою хтось їсть? Як готуєте? Я не знаю корисно чи ні їсти сою, адже стільки міфів про неї ходить. Але в дитинстві ми їли, смажили на сковорідці з сіллю. Це таке ж лакомство як і арахіс чи соняшник. Ми з сестрою недавно пекли в духовці, добавивши трошки олії і солі. Перед тим Юля її наніч замочила, хоча я пам'ятаю, що ми ніколи сою не замочували перед смаженням. Така нямка!
11 квітня 2017, 18:54
і у нас є цілий пакет сої.
як з неї зробити соєвий фарш? не можу нагуглити...
09 вересня 2018, 22:37
Не знала де толком нут пристроїти. А сьо тушила в мультиварці. Попередньо замочила. В мульти накришила цибулю, моркву, перець, шампіньйони і засипала нут. Чуть соусу томатного і можна сметани чи просто олії. Вийшли дуже смачно.