Перші страви

Я вчора робили цибульовий суп. Нашій сім'ї подобається ця страва, але оскільки вона трохи далека від традиційної української кухні, смак не дуже звичний, ми робимо її досить рідко. Та завжди, коли купуємо багато цибулі, кажемо: "ооо! завтра буде цибульовий супчик!" :)

Рецепти.
Рецептів є багато пребагато.
Я колись брала рецепт з французької вікі, там хоч і був бульйонний кубик, але в основному хорошенький рецепт, а кубик заміняла бульйоном. Зараз цей рецепт не можу знайти, а на сторінці, де я його записувала якісь помилки і замість красивої французької якась абракадабра перемішенах рос і франц літер.
Тому дам посилання на рецепти та обговорення, які дівчата давали в моїй темі.
Я переважно готую світлий цибульовий суп.
Також прочитавши трохи про цей суп, я прийшла до висновку, що це як наш борщ. Скільки господинь, стільки й рецептів, а правильний той, який смакуватиме вам.
Я готую так.
Багато цибулі. Багато-пребагато. Чим більше. тим краще.
Бульйон.
Вершкове масло.
Сіль, перець.
Сухарики, сир.
Часто я додаю ще моркву, бо мені так подоється.
Я рідко додаю вино, бо мені алкоголь в стравах не подобається.
Спочатку потрібно порізати цибульку. На вершковому маслі пасерувати її на малому/середньому вогні дуже довго. Поки вона не карамелізується. Я роблю до золотаво-коричневого кольору'). Додати бульйон, варити 30 хв. Додати приправи.
Налити суп у порційні мисочки, додати сухариків, сиру і запекти.
Якщо даєте вино, то додавайте одначосно з цибулею у бульйон.
З вас окрема тема з чихохбілі :oops: Я таке не вмію готувати, дуже цікаво :)

Рецепти.
Рецептів є багато пребагато.
Я колись брала рецепт з французької вікі, там хоч і був бульйонний кубик, але в основному хорошенький рецепт, а кубик заміняла бульйоном. Зараз цей рецепт не можу знайти, а на сторінці, де я його записувала якісь помилки і замість красивої французької якась абракадабра перемішенах рос і франц літер.
Тому дам посилання на рецепти та обговорення, які дівчата давали в моїй темі.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Я переважно готую світлий цибульовий суп.
Також прочитавши трохи про цей суп, я прийшла до висновку, що це як наш борщ. Скільки господинь, стільки й рецептів, а правильний той, який смакуватиме вам.
Я готую так.
Багато цибулі. Багато-пребагато. Чим більше. тим краще.
Бульйон.
Вершкове масло.
Сіль, перець.
Сухарики, сир.
Часто я додаю ще моркву, бо мені так подоється.
Я рідко додаю вино, бо мені алкоголь в стравах не подобається.
Спочатку потрібно порізати цибульку. На вершковому маслі пасерувати її на малому/середньому вогні дуже довго. Поки вона не карамелізується. Я роблю до золотаво-коричневого кольору'). Додати бульйон, варити 30 хв. Додати приправи.
Налити суп у порційні мисочки, додати сухариків, сиру і запекти.
Якщо даєте вино, то додавайте одначосно з цибулею у бульйон.
З вас окрема тема з чихохбілі :oops: Я таке не вмію готувати, дуже цікаво :)