Рецепти.
Рецептів є багато пребагато.
Я колись брала рецепт з французької вікі, там хоч і був бульйонний кубик, але в основному хорошенький рецепт, а кубик заміняла бульйоном. Зараз цей рецепт не можу знайти, а на сторінці, де я його записувала якісь помилки і замість красивої французької якась абракадабра перемішенах рос і франц літер.
Тому дам посилання на рецепти та обговорення, які дівчата давали в моїй темі.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Я переважно готую світлий цибульовий суп.
Також прочитавши трохи про цей суп, я прийшла до висновку, що це як наш борщ. Скільки господинь, стільки й рецептів, а правильний той, який смакуватиме вам.
Я готую так.
Багато цибулі. Багато-пребагато. Чим більше. тим краще.
Бульйон.
Вершкове масло.
Сіль, перець.
Сухарики, сир.
Часто я додаю ще моркву, бо мені так подоється.
Я рідко додаю вино, бо мені алкоголь в стравах не подобається.
Спочатку потрібно порізати цибульку. На вершковому маслі пасерувати її на малому/середньому вогні дуже довго. Поки вона не карамелізується. Я роблю до золотаво-коричневого кольору'). Додати бульйон, варити 30 хв. Додати приправи.
Налити суп у порційні мисочки, додати сухариків, сиру і запекти.
Якщо даєте вино, то додавайте одначосно з цибулею у бульйон.
З вас окрема тема з чихохбілі :oops: Я таке не вмію готувати, дуже цікаво :)