Особисто я дуже люблю грецький салат. Але в салат входять такі продукти, що не всі люблять, оливки, бринза(або фета), перець болгарський. Отже, грецький я роблю з порізаних помідорів, огірків, болгарського перцю, оливок, бринзи, свіжого базиліку, заправляю оливковою олією.
Знаю до салату ще додають пекінську капусту, цибулю-порей, бринзу замінюють будь-яким сиром.
Корінь селери Твердий сир Відварене куряче філе Кріп Майонез Селеру та сир тремо на грубій терці, курятину дрібнимо, добавляємо кріп і заправляємо майонезом.
***** Корінь селери Апельсини Сметана Мед Селеру тремо на терці, апельсини нарізаємо шматочками. Заправляємо медом та сметаною.
Твердий сир Консервована кукурудза Свіжий огірок Варені яйця Сухарики(роблю сама з звичайного хліба) Майонез Зелень По рецепту ше крабові палочки, але я їх не даю. Нарізаємо все великими кубиками. Заправляємо майонезом.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Чудесні рецепти
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Nelya написав:дівчатка, я чула про те, що роблять салат з молодих листків кульбаби. хтось робив? хочу спробувати, а то листки пропадуть, як літо настане.
я пробувала. спочатку вимочувала десь пів години листки у підсоленій воді, щоб зняти гіркоту. а потім прочитала, що вона якраз і є корисною. тому наступні рази не робила більше так.
добавляла в салат все що заманеться, і редиску, і огірок, і кріп, і цибулю зелену, і пекінську капусту. мені дуже смачно) але то на гурмана)
Дуже простий в приготуванні і корисний салат з Моркви Сира морква натерта на середній терці Плавлений сирок - російський також натерти Часничок і майонез , спеції за смаком Я його готую дуже часто ... Смачного !!!
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
МОрську капусту відварити до м"якості, добре промити, щоб виполоскати слиз. Сиру моркву натерти на дрібну терку, додати сік імбиру, сік лимона, коріандр, почавлений часничок. Моркву і капусту вимішати, посолити. Якщо мало гостре - ще часнику і імбиру, якщо малосолоне - ще солі. Це вже на любителя. Можна додати ще сезам. НАйсмачніше, коли постоїть зо дві годинки в холодильнику і просочиться.