найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Re: Що ви сьогодні готували?

28 березня 2015, 14:58

Зображення
| +
Зображення
Зображення

Ось що вийшло :hi:

Re: Що ви сьогодні готували?

28 березня 2015, 19:21

Ленка, ти не сушиш листки на лазанью? витягаєш з морозілки- розмішуєш і зразу робиш ?
Бо хочу теж навчитись

Re: Що ви сьогодні готували?

29 березня 2015, 13:18

mari написав:Ленка, ти не сушиш листки на лазанью? витягаєш з морозілки- розмішуєш і зразу робиш ?
Бо хочу теж навчитись

Ні витягую з морозіловки і зразу розтачую, воно тоді таке еластичне і розтачується при мінімуму муки на майже прозорі листки. А щоб сушити то треба більше жовтків напевно, ніколи не пробувала.
Просто коли робиться болонєзе,мясо не потрібно повністю розтирати лопаткою в однорібну масу, робляться катульки з мяса то добре, коли ти ставиш на лист болонєзе ці катульки роблять хвильки. Одне правило коли перекладаєш листи не потрібно багато всього накладати. Коли ти так розкидаєш потрошку, добре видно релєфи листів після того як пропечеться.

Re: Лазанья

25 лютого 2017, 16:30

гм, а як думаєте, якщо робити лазанью наперед ввечері, щоб в обід наступного дня пекти - все зробити, тільки в духовку залишиться поставити. так можна? чи після печіння розлізиться тісто?

Re: Лазанья

25 лютого 2017, 18:46

taranjka А може тоді в морозилку краще? Продають ж заморожену готову, лиш в духовку треба.

Re: Лазанья

25 лютого 2017, 19:58

Краще зробити і спекти сьогодні, зберігати в холодильнику (довше в морозильці) і перед подачею розігріти в духовці під фольгою чи покришкою.

Re: Лазанья

01 березня 2018, 22:37

Я сьогодні готувала лазанью :new: Сто років не їла, хоч колись робила періодично.

Re: Лазанья

02 березня 2018, 00:03

І я планувала, але лиш фарш приготувала, вже завтра спечу.

Re: Лазанья

02 березня 2018, 09:57

Ой,дівчата,знову надихнули.
Зро6лю,може,в су6оту і нам.
А ви листки готові 6ерете,чи самі ро6ите?
Якщо самі-напишіть рецепт
Дякую
Відповісти