Сторінка 1 з 2

З чого роблять ковбасні вироби?

ПовідомленняДодано: 04 грудня 2014, 11:48
pan_kotskyy
Любителям ковбаси краще не знати як вона робиться )))

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

ПовідомленняДодано: 04 грудня 2014, 22:03
Olyana
pan_kotskyy написав:Любителям ковбаси краще не знати як вона робиться )))

Знаю, в мене дідусь працював на м'сокомбінаті...:-) і на жаль, в нас так з усім... І з молокопродуктами теж. В йогурт, наприклад, додають кальцовану сходу :scare: тітка працює на молокозаводі

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

ПовідомленняДодано: 04 грудня 2014, 23:59
pan_kotskyy
Olyana написав:Знаю, в мене дідусь працював на м'сокомбінаті...:-) і на жаль, в нас так з усім... І з молокопродуктами теж. В йогурт, наприклад, додають кальцовану сходу :scare: тітка працює на молокозаводі

а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

ПовідомленняДодано: 05 грудня 2014, 00:40
erinaceus
pan_kotskyy Ну варену ковбасу в кращому випадку роблять з сої. Та і молоко якби лиш водою розбавляли було б ще не погано :hi: Кажуть, додають антибіотики, щоб не псувалося. А хто його знає, яка правда... В будь-якому випадку, більшість наших продуктів, що зроблені на комбінатах, бажають кращого...

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

ПовідомленняДодано: 05 грудня 2014, 11:11
pan_kotskyy
erinaceus написав:pan_kotskyy Ну варену ковбасу в кращому випадку роблять з сої.

та з сої, то не страшно ))) якби тільки з сої, то я б їла.

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

ПовідомленняДодано: 05 грудня 2014, 15:41
Olyana
pan_kotskyy написав:а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?

Розкажу те, що колись чула від дідуся, коли ще була дитиною. Напевно, всього він мені не розповідав, щоб не травмувати дитячу психіку :crazy: та що на ковбасу перемелюють все все, як то кажуть, і що добре і що зле. А якщо антисанітарія, то і може якась жива істотка заскочити і її там теж перемелять..:-) хоча, зараз все ж є багато приватних виробників і я все ж сподіваюсь на їх добросовісність і чистоту. А щодо йогуртів, то знаю точно це про кальцовану соду. Для чого поняття не маю, але це не терноп, а районний молочний комб. Мабуть, щось для терміну зберігання... Дівчата, якщо виясняти' то то так з усім у нас, на жаль( чомусь, не з вважають у нас на споживача...

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

ПовідомленняДодано: 05 грудня 2014, 15:49
Anjuta
про мишей і щурів в складі ковбаси це вже не новина, і приватні виробники так само зтикаються з таким складом :wink:
лише соморобна вдома ковбаса може бути з нормальним складом

Re: З чого роблять ковбасні вироби?

ПовідомленняДодано: 05 грудня 2014, 16:27
ІРЦЯ
Дівчата не портіть апетину перед святами :hi:

Re: З чого роблять ковбасні вироби?

ПовідомленняДодано: 06 грудня 2014, 00:16
Параїл Юля
Сьогодні по "Новому каналі" дивилась сюжет про хліб. В більшості випадків він в нас також не найкращої якості. Колись на роботі в мого комерційного родилась онучка і він був заніс в якусь лабораторію декілька зразків хліба, що б знати який краще давати дитині. Виявилось ніякий(((( Купив хлібопічку. Але не можливо себе і дитину обмежити у всьому:молоці, ковбасі, хлібі. Щось же потрібно їсти.

Re: З чого роблять ковбасні вироби?

ПовідомленняДодано: 06 грудня 2014, 00:34
Ulkanet
ну про антисанітарію - не лише директори винні, але й й самі працівники, які часто ліняться помити руки після туалету, вдягати рукавиці, мати чисту форум-одяг і т.д.
так, якщо директор буде привертати увагу до охайностіті читоти працівників - то вони будуть охайні і т.д. але якщо директор всьо спустив на самотьок - то це не означає що тре ходити як бомжі брудні, без хустинки на голові, з брудними ногтями і робити аморальні речі (моя бабуля розказувала як працювала пів року на ковбасному заводі - пішла в столову, бо не витримала. але зато всьо життя нас строїла нащот чистоти і моралі :ha: - то розказувала що була там така одна тьотя - дуже неозайна, то вона могла і харкнутиі шмаркнути у фарш :bad: )
теж стосується і обладнання і устаткування. блін, ну невже тим людям приємно працювати з грязними миками, ложками і т.д.????

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!