З чого роблять ковбасні вироби?
Любителям ковбаси краще не знати як вона робиться )))
Тернопільський форум для всієї сім'ї.
https://forum.mamusi.org.ua/
pan_kotskyy написав:Любителям ковбаси краще не знати як вона робиться )))
тітка працює на молокозаводіOlyana написав:Знаю, в мене дідусь працював на м'сокомбінаті...:-) і на жаль, в нас так з усім... І з молокопродуктами теж. В йогурт, наприклад, додають кальцовану сходутітка працює на молокозаводі
Кажуть, додають антибіотики, щоб не псувалося. А хто його знає, яка правда... В будь-якому випадку, більшість наших продуктів, що зроблені на комбінатах, бажають кращого...erinaceus написав:pan_kotskyy Ну варену ковбасу в кращому випадку роблять з сої.
pan_kotskyy написав:а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?
та що на ковбасу перемелюють все все, як то кажуть, і що добре і що зле. А якщо антисанітарія, то і може якась жива істотка заскочити і її там теж перемелять..:-) хоча, зараз все ж є багато приватних виробників і я все ж сподіваюсь на їх добросовісність і чистоту. А щодо йогуртів, то знаю точно це про кальцовану соду. Для чого поняття не маю, але це не терноп, а районний молочний комб. Мабуть, щось для терміну зберігання... Дівчата, якщо виясняти' то то так з усім у нас, на жаль( чомусь, не з вважають у нас на споживача...

- то розказувала що була там така одна тьотя - дуже неозайна, то вона могла і харкнутиі шмаркнути у фарш
)