Dribchuk » 31 січня 2013, 09:58
Чесно сказати я неодноразово замовляла стейк в наших ресторанах - і в Тернополі і в Дніпропетровську і в Києві - нігде не було такого смаку як в амер. стейкхаусі. І вдома готувала пару раз - не то. Але не можу поняти секрет - чи то дійсно від мяса залежить чи то секрет в маринаді і спеціях.
І ще їла раз в мексиканському ресторані "стейк" з печінки. Ну навіть не можу передати яка смакота! Скільки не пробувала повторити вдома - не виходить.
І взагалі мені здається що стейк приготованій на сухій сковорідці чи грилі дуже хороший варіант ля тих хто слідкує за вагою. Мясо не жирне, без "жарки" як такої, без лишніх добавок - овочевий салат на гарнір і супер страва готова. Про чоловіка то взагалі мовчу - "кусок мяса без прибамбасів" (як каже мій муж) - каже більш нічого і не треба))))
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.