ьдівчата, замовила в китайців силіконову форму, опис не дуже перечитувала. Форма виявилась дуже маленька, ті качечки, зайчики то по розміру може 2 см і по глибині певно і 1 см не мають. Може хтось підкаже якись рецепт для таких мацьоп?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Швидше всього,це формочки під лід або цукерки (шоколадні чи карамельки),до речі,я пробувала заливати в формочки для льоду плавлений цукор (перед тим змастила олією з допомогою силіконовоі кісточки),нічого не сталося,прекрасно відлипали )
Natalinda написав:TYulia творожок можна залити)))) Або лід до чаю чи компотику)
за лід знаю, а творожок - то що ви маєте на увазі?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
TYulia я збиваю сир в блендері, з чим душа дитяча чи моя бажає, додаю желатину трохи і заливаю. Виходить типу желе, типу бите скло, але порційне. Не памятаю правда відколи почала таке давати.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Теж маємо маленьку формочку-планшет на лід у формі сердечок, то роблю сметанковий десерт (сметана, желатин, цукор і какао). Їмо просто так, а ще можна так торт прикрасити.