Глобальні оголошення!

Гарбузові рецепти

Модератор: irinka

Re: Гарбузові рецепти

Повідомлення Natalinda » 05 жовтня 2012, 21:37

Pipochka ммммням і мені сподобалася!!!
Сьогодні готувала, справді смакота, завсім не те що з каструльки)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Pipochka » 17 листопада 2012, 02:03

ksana,дуже простий рецепт
береш гарбуз і картоплю, ріжеш кубіками, кидаєш на сковорідку, трошки підсмажити (хв.5) (але я гарбуз і картоплю запікаю, принципово не смажу)
потім доливаєш чи бульйон м"ясний чи овочевий, я просто води додаю, оце все доводиш до готовності,а потім блендером збиваєш і все.
Я ще додавала сухарики з чорного хліба і сметанку. Моєму чоловіку такий рецепт дуже сподобався, до того гарбуза взагалі не їв,от нарешті догодила :wink:
До речі він дуже ситний крім того що і ще дуже корисний
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Повідомлення Marichka » 17 листопада 2012, 10:35

Ми робимо сік:яблука і гарбуз,часом даємо ще моркву
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення ЗІрка » 17 листопада 2012, 12:50

ми готуємо крем-суп. варю разом кубики картоплі та гарбуза, солю, розминаю, заправляю легкою піджаркою, часничком та кропом. смачно з сухарями та сметанкою
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення катюня » 17 листопада 2012, 15:31

супер варення. 2.5 кг гарбуза порізати кубиками на сутку засипати 1л цукру. варити по трішки 3 дні. потім додати 3ч ложки лимонної кислоти. ще варити 1 2 рази + 1п. галеретки апельсин або лимон. переварити і гарячсе в баночку. супер.
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення flower » 17 листопада 2012, 15:52

свекор теж варення з гарбуза робив, але добавляв справжні апельсини. смакота, я дуимала шо це апельсинове варення.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення катюня » 17 листопада 2012, 16:32

ЗАПИТАЙТЕ РЕЦЕПТ
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення Сяна » 17 листопада 2012, 16:41

я роблю гарбузову кашу! малій дуже подобається :yes:
порізати гарбуз кубиками, у каструлі почати варити кашу на воді, коли почне гуснути - додати молока стільки, скільки спершу води. коли каша майже готова - зняти з вогню, додати гарбуз, цукор, яйце, масло, все гарно перемішати, змерху можна сметаною змастити - і в духовку до 30 хв.
роблю з каші пшоняної чи рисової
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 10:19

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 08:38

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Поперед.

Повернутись до Рецепти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість