
1-2 реберця
Квашена капуста
картопля
морква
петрушка
цибуля
мука
сіль
перець
Інші спеції
Є декілька варіантів капусняка
Я гутую так:
Реберце відварюю, добавляю духмяний перець і перець горошком. Варю бульйон. Добавляю порізану моркву і квашену капусту. Варю до готовності на слабенькому вогні. Наприкінці добавляю картоплю і підсмажену на маслі цибульку. В самому кінці заправляю пасерованою на вершковому маслі мукою і ще хай покипить хвилинку. Сіль і приправи-до смаку.
Можна капусту тушкувати з цибулькою і потертою на терці морквою окремо, а потім додавати в готовий бульйон.
Можна цибульку підтушити зі шматочком сала і заправити.
Можна не додавати пасерованої муки.
Можна додати квасолю чи гриби. (або і те і інше)
Можна до готової страви додати сухарі з чорного чи білого хліба.
Можна заправити часником вже готовий капусняк....
Варіантів є багато і кожен, по своєму, смачний. ПС: Добавляйте свої ідеї