Цезар із куркою3 курячі філе, посмажити скибками
150 гр. тушкованих шампіньйонів із цибулькою, сухеньких
1 ст. л. фенхелю, я розтираю в порошок перед додаванням, аромат сильніший тоді
1 зубчик часнику
25 гр пармезану по рецепту, я даю більше
кілька листів салату
заправити олійкою із уксусами на свій смак, або майонезом
фенхель підсипаю в курку до смаження, або тімьян((не кмін) його ще називають чебрець), з обома треба бути акуратними в дозуванні, мають яскраво виражений смак
курку і гриби підсолюю під час готування, солоність залежить від того, скільки ви даватимете пармезану, якщо по рецепту, то солимо, як на готову страву, і чи даватимете майонез
Салат із макарону тьоті Люби. Вона його із Канади привезла.
Його дуже люблять мої похресники. Можливо через макарон.
відварити пів невеликої пачки макарону, беру якісь цікаві невеличкі форми, тільки макарон добре італійський, або наш по італійських рецептурах, одним словом, щоб не розлізся в процесі варки, потрібно прополоскати гарячою водою, щоби не був клейким
200 гр. твердого сиру
1-2 шт. червоного солодкого перцю
0,5 кг вареного м"яса, беру телятину
цибуля невеличка і дрібно порізана
кукурузка
сир треться на тертці, перець і м"ясо нарізається кубиками
заправити майонезом, дуже смачно із домашнім
я заправляю оливковою олійкою із зернами гірчиці+ложку бальзамічного уксусу
добрий і гарячим, кілька разів не витримала поки вистигне макарон
Мій улюблений. Без назви.
печериці тушковані із цибулькою, до олійки при тушкуванні даю півчайної ложки масла
курка, варена, смажена, яку любите, чи встигаєте зробити, з обома варіантами смачно. головне не переварити, аби трималась купи
помідор, або кисле яблуко
петрушка, добрий жмут
сухарики, сушу сама із бородінського, чи ароматного хліба
заправити (олія+гірчиця+лимонний сік+сіль), або майонезом
200 гр. курки і печериць
2-3 помідорки
100-150 гр сухариків
перед гостями зранку нарізаю курку і змішую із шампіньйонами, помідор і петрушку додаю перед вимішуванням. посипаю сухариками зверху
Салат із тунцемФасоля варена, або із баночки
невеличка баночка тунця
перець болгарський
цибулька фіолетова маленька. порізана кільцями
заправляємо олією
я додаю ще гірчицю і лимонний сік, роблю заправку із олією і сіллю
Моркв"яний салат по турецьки500 гр моркви і 2-3 ст.л олії, посмажити до жовтенького кольору, підсолити за смаком, додати 125 гр горіхів, 0,5 ч.л чорного і червоного перцю(за смаком), тмін мелений(краще розтовкти перед самим смаженням)1-2 ч.л. і протушкувати ще 2-3 хв.
Вистудити, додати часник 2 зубчики і заправити сметаною.
Зверху обсипати 2 ст.л. дрібно нарізаної петрушки.
по рецепту береться по цілій чайній ложці обох видів перцю. але для мене гостроти вистачає і від 0,5, не любите гострого, беріть ще менше
Я цей салат наминала під час вагітності, дуже хотілось гострого
Але із морквою потрібно бути обережними, надмірна кількість вітаміну А може зашкодити плоду.
Цей салат можна подавати на грінках із чорного хліба, також дуже смачно...