mari написав:То ви тісто самі робите чи купуєте?
я тісто купую. я щоб добре проготувалось, то додаю побільше Бешамелю.
Модератор: irinka
mari написав:То ви тісто самі робите чи купуєте?
lore1ei написав:TattyMummy написав:Ще хотіла додати, що сир я беру тільки російський або голандський. (Як на мене, то смак з пармезаном той самий). Томатну пасту можна брати "чумак", або свіжі помідорки (влітку!), ми ще закриваємо просто помідори без шкірок у своєму соку, от їх я і додаю. Ну і Болоньєзе без додавання доброго червоного вина - то не той смак зовсім. І ще в Болоньєзе додаю морквочку і деколи корінь салери.
Для нашої сім'ї з пармезаном не рівняється жоден сир.
І у лазанью якщо не пармезан, то кладу сулугні, він "мокрий", що важливо для цієї страви.
Помідори ми теж закриваємо, але зараз весна і вже всі закінчились.
А вино чомусь у нас не прижилось.
Apolloniya написав:Я замішую в день приготування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей