Глобальні оголошення!

Голубці

Модератор: irinka

Голубці

Повідомлення nelly » 03 квітня 2015, 23:03

Мій чоловік не дуже їх любить то я ніколи їх не готувала, хіба що в молодості неудачно :crazy:
Поки вариться капуста, то тут попитаю :wink:
Скільки ту капусту варити? на око не підходить бо не може моє око оприділити. В неті пише 5хв, а я щось варила певно з півгодни і якась вона мені тверда, хоч оцту мало дала.
Секрети хорошої начинки і заливки.
Моя мама завжди трохи гречки додає, а свекруха варить у воді а потім окремо підливу подає, то мені вони якісь дуже пісні :sad:
Я певно буду в мультиварці робити то капуста надіюся не буде тверда.
Але хочу такого рецепту щоб АХ і кожен тиждень їх потім варити ::Р:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Re: Голубці

Повідомлення mariana » 03 квітня 2015, 23:11

nelly зараз капуста твердюща, я варю довго, явно не 5 хв, візьми ножик, якщо буде М"яко заходити, то виключай. В мене начинка класична - рис зварений до напівготовності, фарш змішаний(свинина+яловичина або телятина), тушена цибулька, морква, зелень яка є, приправи. Я варю просто в воді, тепер також в мультиварці, коли подаю до столу, то обоВязково роблю соус-заливку - сметану змішую з томатною пастою, можу порцію голубців в тому підтушити, а можу зразу полити на тарілку.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Оксанютка » 03 квітня 2015, 23:13

А мої хлопці голубці дуже люблять,особливо синочок :dance:
Капусту справді треба варити на око, залежитиь від сорту...Мені пощастило, моя бабуся наквасила на зиму крижівки(так в нас кажуть на листки).До рису теж додаю гречки,так мені смачніше.Трошки протушковую цибульку і моркву.Фаршу,звісно,чим більше, тим смачніше.Часом додаю замість фаршу домашню тушонку.Заливаю сметаною з томатом, або тру консервовані помідори.Сіль,перець до смаку.Дуже добрі виходять з приправою до голубців, що на ринку продає азіат, там де м"ясо.В пропорціях рецепту не підкажу, бо завжди роблю на око :wink:
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення nelly » 03 квітня 2015, 23:18

Маріанна, а в мульті на якому режимі готуєш? чи ск часу і яка темп? Я думала на плов поставити...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2015, 09:48

я собі і мужу роблю голубці з рисом і грибами :) але так щедро грибів даю)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Marichka » 04 квітня 2015, 13:47

Я голубці печу в духовці,так зовсім вони одинакові,не розлізлі.Найчастіше з рисом і фаршем,плюс трохи спецій.Підливка з томатом,сметаною і цибулькою або грибна.Чоловік любить просто з сметаною.Діти їдять без нічого.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Галина » 04 квітня 2015, 15:00

taranjka, я теж з грибами роблю, дуже мені подобаються. Готую на воді зі сметаною, морквою і цибулькою. Але підливку все одно окремо роблю, помідорки підтушую з морквою, цибудькою і вкінці сметану додаю, закипить і виключаю. Часто в той соус гриби даю.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Тиха » 04 квітня 2015, 15:35

моя мама робить голубці не з фаршем, а з підсаженими кусочками м"яса, морквою і цибулею. Тушить в казанку, коли майже готові, заправляє соусом сметана+томатна паста. Мені подобаються більше, ніж з фаршем. До того ж вони такі маленькі, що цілком в рота влазять) Я сама ще ніколи не робила голубці - лякає мене ота капуста. Але в сезон перців роблю фаршировані перці за таким рецептом, а запікаю їх в духовці в скляній посудині, одразу заливши соусом.
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення zhuchka » 04 квітня 2015, 15:52

а я роблю голубці з рисом коричневим та гречкою ( по половині) даю багато морквии, цибулі, літом зелені, а не в сезон сушених кропу та петрушки, базиліку і т.д. Чоловік спочатку навіть не замічав, що без м'яса. Просто дивувався як то так їсти голубці, будучи вегетаріанцями, але моя мама йому розкрила секрет.
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення mariana » 04 квітня 2015, 16:00

nelly може тобі вже не актуально, я в мультиварці в режимі тушіння готувала, але збільшувала час приготування трохи, бо в мене за замовчуванням стоїть 1 год, і темп.можу змінити з 100 гр.до 95, щоб вони томилися.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Далі

Повернутись до Рецепти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей