Модератор: irinka
pan_kotskyy написав:Любителям ковбаси краще не знати як вона робиться )))
Olyana написав:Знаю, в мене дідусь працював на м'сокомбінаті...:-) і на жаль, в нас так з усім... І з молокопродуктами теж. В йогурт, наприклад, додають кальцовану сходутітка працює на молокозаводі
erinaceus написав:pan_kotskyy Ну варену ковбасу в кращому випадку роблять з сої.
pan_kotskyy написав:а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей