Глобальні оголошення!



З чого роблять ковбасні вироби?

Модератор: irinka

З чого роблять ковбасні вироби?

Повідомлення pan_kotskyy » 04 грудня 2014, 11:48

Любителям ковбаси краще не знати як вона робиться )))
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1447
З нами з: 23 січня 2011, 15:58
Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

Повідомлення Olyana » 04 грудня 2014, 22:03

pan_kotskyy написав:Любителям ковбаси краще не знати як вона робиться )))

Знаю, в мене дідусь працював на м'сокомбінаті...:-) і на жаль, в нас так з усім... І з молокопродуктами теж. В йогурт, наприклад, додають кальцовану сходу :scare: тітка працює на молокозаводі
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 257
З нами з: 30 червня 2012, 12:46
Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

Повідомлення pan_kotskyy » 04 грудня 2014, 23:59

Olyana написав:Знаю, в мене дідусь працював на м'сокомбінаті...:-) і на жаль, в нас так з усім... І з молокопродуктами теж. В йогурт, наприклад, додають кальцовану сходу :scare: тітка працює на молокозаводі

а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1447
З нами з: 23 січня 2011, 15:58
Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

Повідомлення erinaceus » 05 грудня 2014, 00:40

pan_kotskyy Ну варену ковбасу в кращому випадку роблять з сої. Та і молоко якби лиш водою розбавляли було б ще не погано :hi: Кажуть, додають антибіотики, щоб не псувалося. А хто його знає, яка правда... В будь-якому випадку, більшість наших продуктів, що зроблені на комбінатах, бажають кращого...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2740
З нами з: 05 лютого 2014, 18:50
Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

Повідомлення pan_kotskyy » 05 грудня 2014, 11:11

erinaceus написав:pan_kotskyy Ну варену ковбасу в кращому випадку роблять з сої.

та з сої, то не страшно ))) якби тільки з сої, то я б їла.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1447
З нами з: 23 січня 2011, 15:58
Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

Повідомлення Olyana » 05 грудня 2014, 15:41

pan_kotskyy написав:а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?

Розкажу те, що колись чула від дідуся, коли ще була дитиною. Напевно, всього він мені не розповідав, щоб не травмувати дитячу психіку :crazy: та що на ковбасу перемелюють все все, як то кажуть, і що добре і що зле. А якщо антисанітарія, то і може якась жива істотка заскочити і її там теж перемелять..:-) хоча, зараз все ж є багато приватних виробників і я все ж сподіваюсь на їх добросовісність і чистоту. А щодо йогуртів, то знаю точно це про кальцовану соду. Для чого поняття не маю, але це не терноп, а районний молочний комб. Мабуть, щось для терміну зберігання... Дівчата, якщо виясняти' то то так з усім у нас, на жаль( чомусь, не з вважають у нас на споживача...
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 257
З нами з: 30 червня 2012, 12:46
Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Re: М'ясний прикорм і чим можна замінити м'ясо

Повідомлення Anjuta » 05 грудня 2014, 15:49

про мишей і щурів в складі ковбаси це вже не новина, і приватні виробники так само зтикаються з таким складом :wink:
лише соморобна вдома ковбаса може бути з нормальним складом
Anjuta Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 січня 2012, 12:44
Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Re: З чого роблять ковбасні вироби?

Повідомлення ІРЦЯ » 05 грудня 2014, 16:27

Дівчата не портіть апетину перед святами :hi:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 317
З нами з: 10 червня 2013, 16:24
Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Re: З чого роблять ковбасні вироби?

Повідомлення Параїл Юля » 06 грудня 2014, 00:16

Сьогодні по "Новому каналі" дивилась сюжет про хліб. В більшості випадків він в нас також не найкращої якості. Колись на роботі в мого комерційного родилась онучка і він був заніс в якусь лабораторію декілька зразків хліба, що б знати який краще давати дитині. Виявилось ніякий(((( Купив хлібопічку. Але не можливо себе і дитину обмежити у всьому:молоці, ковбасі, хлібі. Щось же потрібно їсти.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 232
З нами з: 08 квітня 2013, 18:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Re: З чого роблять ковбасні вироби?

Повідомлення Ulkanet » 06 грудня 2014, 00:34

ну про антисанітарію - не лише директори винні, але й й самі працівники, які часто ліняться помити руки після туалету, вдягати рукавиці, мати чисту форум-одяг і т.д.
так, якщо директор буде привертати увагу до охайностіті читоти працівників - то вони будуть охайні і т.д. але якщо директор всьо спустив на самотьок - то це не означає що тре ходити як бомжі брудні, без хустинки на голові, з брудними ногтями і робити аморальні речі (моя бабуля розказувала як працювала пів року на ковбасному заводі - пішла в столову, бо не витримала. але зато всьо життя нас строїла нащот чистоти і моралі :ha: - то розказувала що була там така одна тьотя - дуже неозайна, то вона могла і харкнутиі шмаркнути у фарш :bad: )
теж стосується і обладнання і устаткування. блін, ну невже тим людям приємно працювати з грязними миками, ложками і т.д.????

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2048
З нами з: 17 березня 2012, 02:10
Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Далі

Повернутись до Рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей