Доводимо у каструлі воду до кипіння, підсолюємо і всипаємо макарони. Поки вони варяться, перебираємо і добре миємо листя шпинату. На велику сковорідку наливаємо трохи оливкової олії, кладемо листочки шпинату і накриваємо сковорідку кришкою. Залишаємо на одну-дві хвилини, за цей час шпинат повинен зм'якнути.
Знімаємо шпинат з вогню, солимо його, перчимо, додаємо дрібно порізаний молодий часник, всипаємо зварені макарони, перемішуємо. Розкладаємо макарони зі шпинатом по тарілках, скроплюємо зверху оливковою олією і насолоджуємося простою смачною стравою.
За бажанням до макаронів зі шпинатом можна додати потертого сиру і чайну ложечку соусу песто. Смачного!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!