так сидіння в авто у нас теж досі сидіння, але він вже виростає з нього я читаю шо до 12 років все таки краще автокрісло. а в магазині шось не можу знайти крісла такої категорії.
думаю про бустер. карще вже бустер ніж замале автокрісло, а тим часом буду шукати заміну.
гра з вогнем в нас продають автокрісла до 12 років, ми собі зараз таке придивляємося, правда ми ніяк не доростем до 12кг останній раз брали крісло на прокат, то було на 9-18кг.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
я колись десь читала шо бустер для безпеки безпонтовий
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
гра з вогнем я собі такі придивилася, але чоловік каже що я дивлюся на вигляд, а треба дивитися на якість
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.