Глобальні оголошення!

Поїльнички, горнята... Коли вчити? Як?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Поїльнички, горнята... Коли вчити? Як?

Повідомлення happymami » 02 травня 2010, 19:14

Прочитала десь, що дитина в рік має уже вміти користуватися поїльничком. Ну, нам без кількох днів ік, но ми поїльничком лише забавляємося, коли їсти не хочемо. А крім маминого молочка не п*ємо взагалі нічого. От і назріло питання - а як ви привчали своїх дітей до поїльничка? Який вибирали? Коли привчали? Ну і всяке таке
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Поїльнички

Повідомлення Natalinda » 02 травня 2010, 20:31

Нам до року ще далеченько, але ми пємо з кружки кипячену водичку. Не розумію я нашо той поїльничок, хоча нам аж з Гамерики передали. Я пю з кружки, малий собі руки тягне, то й даю.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 02 травня 2010, 21:40

ми перший купили з таким м'яким носиком, малий ним бавився - зуби чухав.
Купили поїльник з розрахунку на те, щоб менше розливалося.
Закінчилося тим, що Ромка прогриз в ньому дзюрку :crazy:
Купили потім з твердим носиком - довго не міг поняти, чого його так не кусається, як старий, потім навчився. Але все одно, найбільше любить з нього лити воду (вона так красиво тече струмками, дааа).
А взагалі п'є з кружки, вже майже не розливає (рік і три).
Вчи краще з кружки - швидше навчиться, а розливати все-одно буде зі всього.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 02 травня 2010, 21:46

Ну власне, в мене старша теж мало шо пилаз поїльніка, бо купили якийсь дешевий і він відкривався легко. Відповідно, всьо текло за шиворот :lol: . Але я питаю чо, не того шо там пити з поїльніка чи кружки, а того, шо ми вопше ше пити ніяк не вміємо, крім як смоктати цицю. Або якшо я ложечкою вливаю в рот, приміром рідкі ліки. Певно там де я то читала, шо дитина в рік має вміти пити з поїльнічка, то вони мали на увазі, шо з кружки теж. :???:
Пора вчитися...
Нині спробували... Розбили останнє горня з сервізу (перші 5 розбила старша теж в процесі навчання стравоспоживання) :lol:
Певно ті поїльнички, котрі нам надарували, будуть виконувати роль навчального пособія)))) До речі. У нас хороший Канпул Бейбі. Якісний і якшо той дзьомблик загнути (він спеціально ховається в кришечку) то вроді навіть не лиєтться вопше, або мало шо
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Re: Поїльнички, горнята... Коли вчити? Як?

Повідомлення mala-karta » 02 травня 2010, 22:08

ми спеціально купляли, щоб закручувався (нам злили інфу, що ті, що закриваються - то на пару раз).

Люба, а він шо, як ви п'єте чай, не хоче собі? Ромка саме так і навчився (а я перейшла на корисні чаї з липи, бузини та іншої трави :D )
Дуже довго пив з ложки (як кудись спішили, чи не хотіла передягати - то не зкружки, а з ложки).

Зара ще п'є з такої бутилки спортивної (ну знаєш, такий там корок, що висувається). Тіпо "як тато" і нічо не розливається (майже... :oops: )
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Ira » 02 травня 2010, 22:29

Я почала привчати зразу до чашки без поїльничка в півроку, коли вводила водичку. спочатку донечка розливала, текло по бороді. Але нічого, за місяць-півтора навчилась. Зараз їй рік і майже два місяці, і вона сама тримає чашечку і п"є з неї
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення happymami » 02 травня 2010, 23:22

хммм :???:
Як я п*ю чай - не знаю, бо п*ю тоді. коли його поруч нема. Чось так виходить. То певно завтра поспостеігаю, якими очима він на мене дивиться. коли я буду пити коло нього... Ну кружечку він вже навчився кусати за край. Так ніби п*є, але їсть, а не п*є... І я вже нині пробувала воду туди налити. капку... Результат - вода на синові, а пий-пий він всеодно не шарить :lol: . ОК. Піду на гуму пошукаю скафандридитячі тай вчитиму пити :lol: . А. І ще кружки залізні :lol:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 02 травня 2010, 23:36

жара надворі, сади голим, най п'є-виливає скільки влізе :)
тряпочками запастись тре :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 03 травня 2010, 00:13

Моя дочка не хотіла пити з поїльничка взагалі. Десь з 9 міс. пила з чашки з моєю підтримкою. А можна навчити і набагато раніше.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Dashko » 09 травня 2010, 10:56

Підтримую, краще вчіть діток пити відразу з чашочок. Краще відразу йти вірним шляхом, може й складнішим спочатку. Вчити, як і у всьому, краще на власному прикладі.
А от груднічкам взагалі не варто давати ніяких предметів для смоктання: поільничків, трубочок, спортивних пляшечок. Навіть в такому віці це може повпливати на правильність прикладання. Часто чую, як мами зі старшими дітками жаліються, що зросла чуттєвість грудей, причина в основному якраз в цьому.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей