Sms написав:Висновок: Я не надаю перевагу тільки одному з видів пересування дитини. На літо в нас є шарф, купуємо тростинку. А зимою в нас будуть санки :) Просто у всьому, на мою думку , має бути здоровий глузд :)

нашо тобі та тростина??? шоб біля дому погуляти і поспати - маєш каляску. преїхатися по місту - маєш слінг. то нашо ше тростину, та шей таку дорогу і важку. (ти мені вибач за таку різкість

).
напишу як було в мене. бо якби може хто мені тоді сказа чи мозги вправив я б не викидала 1000 грн на вітер.

мали каляску типу твоєї, але передні колеса не поворотні і то була базана "дешева" каляcка. мала в ні спала супер. каляска мала мінус - в сидячому положені, коли дитина в перед лицем важко було нею "керувати". я вперлася шо тре легшу. в резутьтаті тоже почала вибирати шоб колеса були прорезинені і т.д. в мене ше був амортизатор маленький на ній. вага 8 кг. спочатко казалося шо то пушинка. але мала росла і важчала. і з часом мене почало задовбувати тягати її з тою калякаю - бо вона ше не ходила, а лиш повзала. не буду довго і нудно писати шо трость тре носити там де "базарний танк" проїжав без проблем. а то шо трісе в них - це торба. мала навідріз відмовилася спати в калясці-трості. про те шоб залізти в маршрутку чи тролейбус - можеш тільки мріяти.

та трость займала стількиж місця шо і не трость. а складати її щодня по пару раз - я задралась за перший же ж тиждень. під домом не було змоги лишати, на першому поверсі нема місця. я живу на другому.
про кошик для продуктів тоже та сама фігня. коли дитина спить - ти туда не доберешся

мало туда влазить, і шей вага - нічого тяжкого туда не запхаєш. тому більшу частину куплених продуктів мені тре було тягнути на собі.
а коли прийшла зима - прийшла нам торба. я взяла ерго на місяць. а вийшло шо на 10 місяців.

в магазини і недалеко від дому ми їздили на трості, а решта - в ерго. хоча до цього я була сильна противниця всяких там слінгів і ерго.
в результаті вона в мене стояла більше ніж їздила.

тепер ні продавати і ні лишати.
моя трость мала і плюси. була дуже маневрена, ну дуже. то джобі ся ховале перед нею.

каляски які мають по одному поворотному колесу - набагато маневреніші ніж ті які мають подвійні передні колеса.
вот та моя трость

в мене знайома купила Джобі за 400 грн. то малий там через раз засинав. але як їх тре було то склала - в одну руку то джобі на 3 кг, а в другу малого і залізла в маршрутку. вона ту каляку ніц не шанувала, але 1,5 року відїздила як має бути. зараз зима - то не їздить.
отака - чорна з жовтим.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
пише шо вона має 7 кг. але вона була набагато легша і копмактніша від моєї
вже бита горем і тими калясками зараз я б для другої дитини: купила б такуж базарну тяжку каляску (бо вона має велику люльку і мала там спала в комбезі до 8 місяців), купила ерго, і купила трость дешеву і дуже легку так на 2-3 кг - максимум 5 кг. і ше. в житі не купилю більше чорну каляску - особливо на літо.
як маєш подруг, поприси в них на тиждень каляску-трость. попробуй!!! ти зразу поміняєш кретерії вибору.

я шкодую шо до мене це дойшло так пізно - що можна було взяти і попробувати на чужій калясці.