Глобальні оголошення!

Вибираємо коляску!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Вибираємо коляску!

Повідомлення Shalimar » 13 лютого 2013, 00:50

у меня шило еще то. Тоже думала, как же так... будем без бампера))) на основной коляске он есть. Но он у меня с рождения присетгнут - автокресло, самолет, коляски... Не обязательно же пристегивать так чтоб аж движения стесняло))) Я попускаю ремни по максимуму - не вывалился лишь бы.
В общем, отлично было и без бампера.

Но ни на одной коляске не было той перегородки , о которой пишет Улканет. Достаточно пятиточечного ремня. Моему малому та перегородка мешала бы, создавала лишнее препятствие
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 02 березня 2013, 03:33

Sms написав:Дівчата порадьте хорошого візочка - тростинку.

ну что, выбрали?
у Сильвер Кросс (Англия) есть неплохие варианты....
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
думаю, на кидстаффе (клумбе, аукро, сландо и тд) можно чуть дешевле найти
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 02 березня 2013, 14:05

Shalimar написав:
Sms написав:Дівчата порадьте хорошого візочка - тростинку.

ну что, выбрали?
у Сильвер Кросс (Англия) есть неплохие варианты.... Прихований текст думаю, на кидстаффе (клумбе, аукро, сландо и тд) можно чуть дешевле найти

поки що зупинилась на 2 варіантах : Lite Way від Чіко

або, ну дуже мені сподобалась Silver Cross Micro :love:

Схиляюсь більше до 2 варіанту, але ще хочу протестити в магазинах. Отож піду дивитися, може десь таке і знайду.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Ksenija » 02 березня 2013, 14:25

Sms, теж раджу подивитись на кідстафі. Там можна знайти набагато дешевше ніж в магазинах.
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення Ulkanet » 02 березня 2013, 20:18

Sms ше зверни увагу на вагу коляски. піди в магазин попробуй попіднімай приблизно з такою вагою як ти хоч.
бо я собі тоже вибарала-вибарала,а потім так тяжко було тягати річну дитину 12 кг і шей каляски 8 кг.
то ми з 1,6 почили вже майже все ногами топати. :wink:

а в тебе зараз яка каляска???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Sms » 03 березня 2013, 12:43

Ksenija написав:Sms, теж раджу подивитись на кідстафі. Там можна знайти набагато дешевше ніж в магазинах.

Обов'язково гляну, дякую.

До речі, потрібні моделі до тої другої Беби кеа сити стайл. Спочатку піду покатаю в магазинах, поважу, а потім буду шукати в неті де дешевше
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 03 березня 2013, 12:46

Ulkanet написав:Sms ше зверни увагу на вагу коляски. піди в магазин попробуй попіднімай приблизно з такою вагою як ти хоч.
бо я собі тоже вибарала-вибарала,а потім так тяжко було тягати річну дитину 12 кг і шей каляски 8 кг.
то ми з 1,6 почили вже майже все ногами топати. :wink:

а в тебе зараз яка каляска???

Зараз в нас Hilux 2 в 1 Anmar (Анмар). Вона хороша, але вкрай тяжка. Майже 15 кг + доця всі 12 в зимових одяжинках. :dash: Ми збираємось переїздити з доцею, то не буде куда цю коляску ставити. Тому зупинила вибір на тростинах.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Re: Без слінга

Повідомлення Shalimar » 07 березня 2013, 02:10

Natalinda написав:Я шкодую трохи що купила нову коляску. Для сну дитини підійде сама проста і дешева як на мене.

что значит "для сна"?
если просто коляска как кровать стоит на одном месте во дворе частного дома - может, и подойдет самая простая и дешевая
а если ездить по укр. дорогам?
Для меня это аналогично, что выбирать между Таврией и каким-нибудь джипом-иномаркой. На чем комфортнее?
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Re: Без слінга

Повідомлення Natalinda » 07 березня 2013, 02:21

Shalimar я використовувала
Shalimar написав:как кровать стоит на одном месте во дворе частного дома

Гуляти мені було зле. І з своєю, і з чужими дорожчими/дешевшими. Тому я й не гуляла п рактично з коляскою
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ulkanet » 07 березня 2013, 02:57

Sms написав:Висновок: Я не надаю перевагу тільки одному з видів пересування дитини. На літо в нас є шарф, купуємо тростинку. А зимою в нас будуть санки :) Просто у всьому, на мою думку , має бути здоровий глузд :) :wink:

нашо тобі та тростина??? шоб біля дому погуляти і поспати - маєш каляску. преїхатися по місту - маєш слінг. то нашо ше тростину, та шей таку дорогу і важку. (ти мені вибач за таку різкість :rose: ).
напишу як було в мене. бо якби може хто мені тоді сказа чи мозги вправив я б не викидала 1000 грн на вітер. :scare: мали каляску типу твоєї, але передні колеса не поворотні і то була базана "дешева" каляcка. мала в ні спала супер. каляска мала мінус - в сидячому положені, коли дитина в перед лицем важко було нею "керувати". я вперлася шо тре легшу. в резутьтаті тоже почала вибирати шоб колеса були прорезинені і т.д. в мене ше був амортизатор маленький на ній. вага 8 кг. спочатко казалося шо то пушинка. але мала росла і важчала. і з часом мене почало задовбувати тягати її з тою калякаю - бо вона ше не ходила, а лиш повзала. не буду довго і нудно писати шо трость тре носити там де "базарний танк" проїжав без проблем. а то шо трісе в них - це торба. мала навідріз відмовилася спати в калясці-трості. про те шоб залізти в маршрутку чи тролейбус - можеш тільки мріяти. :dash: та трость займала стількиж місця шо і не трость. а складати її щодня по пару раз - я задралась за перший же ж тиждень. під домом не було змоги лишати, на першому поверсі нема місця. я живу на другому. :dash:
про кошик для продуктів тоже та сама фігня. коли дитина спить - ти туда не доберешся :ha: мало туда влазить, і шей вага - нічого тяжкого туда не запхаєш. тому більшу частину куплених продуктів мені тре було тягнути на собі. :crazy:

а коли прийшла зима - прийшла нам торба. я взяла ерго на місяць. а вийшло шо на 10 місяців. ::Р: :hi: в магазини і недалеко від дому ми їздили на трості, а решта - в ерго. хоча до цього я була сильна противниця всяких там слінгів і ерго. :=): :=): :=):

в результаті вона в мене стояла більше ніж їздила. :sad: тепер ні продавати і ні лишати. :dash: :dash: :dash:
моя трость мала і плюси. була дуже маневрена, ну дуже. то джобі ся ховале перед нею. :ha: :ha: каляски які мають по одному поворотному колесу - набагато маневреніші ніж ті які мають подвійні передні колеса.
вот та моя трость
Зображення

Зображення
в мене знайома купила Джобі за 400 грн. то малий там через раз засинав. але як їх тре було то склала - в одну руку то джобі на 3 кг, а в другу малого і залізла в маршрутку. вона ту каляку ніц не шанувала, але 1,5 року відїздила як має бути. зараз зима - то не їздить. :crazy:
отака - чорна з жовтим.

пише шо вона має 7 кг. але вона була набагато легша і копмактніша від моєї :dash:

вже бита горем і тими калясками зараз я б для другої дитини: купила б такуж базарну тяжку каляску (бо вона має велику люльку і мала там спала в комбезі до 8 місяців), купила ерго, і купила трость дешеву і дуже легку так на 2-3 кг - максимум 5 кг. і ше. в житі не купилю більше чорну каляску - особливо на літо. :scare:

як маєш подруг, поприси в них на тиждень каляску-трость. попробуй!!! ти зразу поміняєш кретерії вибору. :ha: я шкодую шо до мене це дойшло так пізно - що можна було взяти і попробувати на чужій калясці. :cray:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей