Мала-карта правильно пише, можна і сидіння від мами-до мами, бо звикла спостерігати лялю під час прогулянки.
Я ж тобі писала
Як альтернатив пропонують сидіння що перекидається ,тільки дитину від 6 міс та ще й в зимовому одязі важко разом з тим сидінням перекидати щоразу.Легче вже як дитина хоч сама стоїть і не спить в цей момент,її можна поставити на ніжки і поміняти сидіння.
і Наталінда пише те ж саме
З лежачою дитиною я могла під час прогулянки поміняти сидіння лиш приблизно до 6 міс та й то влітку ,а не в зимовому одязі.По перше ,що вони важкі разом,а по друге,що важко й попасти,бо коли в сидінні дитина,то не видно куди ти то тицькаєш.Але мені краще такий візок,ніж трансформер з перекидною ручкою.Тим більше ,що сильно необхідності міняти під час прогулянки і не було,там кап добре натягувався і захищав від сонця(але лиш в новій моделі сидушки яку я використовувала до 1 року),тому при виході ставила собі відразу як хотіла лицем від мами чи до мами.Лицем до мами я також більше любила,особливо як маленький був,бо контролюю чи не зашмаркавася чи не заслинився чи кепка на очі не налізла , а може вже заснув,а я його ще сидячи тримаю що там до рота бере і т.д.