Глобальні оголошення!

Дитина у візочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитина у візочку

Повідомлення Перлинка » 23 грудня 2010, 18:34

мешканка написав:коляска нашої Лесі (аптекаря) мені дуже подобається!
Вона схожа на цю, тільки в її коляски два предні поворотні колеса:
[url]http://www.hit24.com.ua/shop_price/2135069-quinny_universalnaya_kolyaska_2_v_1_buzz_3_tsvet_roller_pink_kollektsiya_2010
[/url]
а я зараз маю chicco 6 tech wd -задоволена, тільки там ручка неперкидна і заслабенька, щоб її по сходах таскати

Це в мене така ж але на 4 колесах, Quinny BUZZ 4 -це коли 4 колеса,а на фото Quinny BUZZ 3-це коли 3 колеса.
Востаннє редагувалось Перлинка в 23 грудня 2010, 20:17, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Naya » 23 грудня 2010, 18:57

квінні гарні колясочки, мені вони дуже до душі, заглядалася я на них, але бюджет не дозволив.
а от про chicco 6 tech wd то Наталя знає....чула як я її матюкала.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 23 грудня 2010, 19:07

Мала-карта правильно пише, можна і сидіння від мами-до мами, бо звикла спостерігати лялю під час прогулянки.

Я ж тобі писала
Як альтернатив пропонують сидіння що перекидається ,тільки дитину від 6 міс та ще й в зимовому одязі важко разом з тим сидінням перекидати щоразу.Легче вже як дитина хоч сама стоїть і не спить в цей момент,її можна поставити на ніжки і поміняти сидіння.

і Наталінда пише те ж саме
З лежачою дитиною я могла під час прогулянки поміняти сидіння лиш приблизно до 6 міс та й то влітку ,а не в зимовому одязі.По перше ,що вони важкі разом,а по друге,що важко й попасти,бо коли в сидінні дитина,то не видно куди ти то тицькаєш.Але мені краще такий візок,ніж трансформер з перекидною ручкою.Тим більше ,що сильно необхідності міняти під час прогулянки і не було,там кап добре натягувався і захищав від сонця(але лиш в новій моделі сидушки яку я використовувала до 1 року),тому при виході ставила собі відразу як хотіла лицем від мами чи до мами.Лицем до мами я також більше любила,особливо як маленький був,бо контролюю чи не зашмаркавася чи не заслинився чи кепка на очі не налізла , а може вже заснув,а я його ще сидячи тримаю що там до рота бере і т.д.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 грудня 2010, 19:12

Naya написав:квінні гарні колясочки, мені вони дуже до душі, заглядалася я на них, але бюджет не дозволив.
а от про chicco 6 tech wd то Наталя знає....чула як я її матюкала.

Ну то також відносно,я писала вже вище що мала дві квіньки,бо те що подобалось в одній не було в іншій і навпаки,а так вони одна одну доповнювали.Тільки підозрюю ,що коляска Шалімар ще крутіша,бо в ній якраз з цих двох моделей квіньки зібране найкраще.
А загалом зараз квінні не дуже актуальні,я би вже не брала нову за такі гроші.Бо можна підшукати кращі візочки.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 грудня 2010, 00:29

Перлинка написав:Тільки підозрюю ,що коляска Шалімар ще крутіша
нэ на-да рек-ла-мы ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Liza » 05 січня 2011, 15:50

lore1ei написав:...От комусь каляски подобаються, а хтось від слінгів балдіє і колекціонує)

ну навіщо ж так однозначно? дехто сполучає любов до колясок і до слінгів...
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення fajno » 05 січня 2011, 19:13

і я вставлю свої 5 копійок :)
Найзручніша коляска яку я мацала, то наша :aaaaa: :P
отака: http://www.google.com.ua/images?hl=uk&rlz=1C1_____enUA389UA389&biw=1382&bih=891&tbs=isch:1&sa=1&q=graco+simbio&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= червона. Хто не мав переворотну ручку то й не знає шо то таке :thumbsup: + досить велика люлька (обіцяних 6 місяців відходить 100% (сподіваюсь, що й більше)) Поворотні колеса. Легка(я її дною рукою і одною ногою складаю як в підїзд заходжу), висока, маневрена (катаємся по всій хаті) і компактна (брала малу з собою в ванну коли купалася) як для універсала. А , і ще зимовий чохол в наборі
Зрозуміла, що візочок - то не місце для економії, бо його кожен день доводиться тягати. Ідеальний варіант єдиного візка і вартує своїх грошей;-)

ПС: а стоке ми бачили ше як вагідні були в львівському чікомагазині за 10 00 +- . Ше в тернололі ніби й їх і не було (продаються вони тут тільки в подолянах в новому дитячому маг.)Воно то так- понти і все таке, али ви б помацали, яка там тканина мЯгесенька :-|
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Shalimar » 08 січня 2011, 04:12

fajno написав:ПС: а стоке ми бачили ше як вагідні були в львівському чікомагазині за 10 00 +- . Ше в тернололі ніби й їх і не було (продаються вони тут тільки в подолянах в новому дитячому маг.)Воно то так- понти і все таке, али ви б помацали, яка там тканина мЯгесенька :-|

может, да, не для Наших зим..
И у меня вопрос по амортизации..
Но зацените новую Стокке!!! http://www.stokke.com/en-ua/stroller/xp ... cover.aspx (натуральная овечка!!)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення LeeLoo » 08 січня 2011, 07:22

Shalimar написав:
fajno написав:ПС: а стоке ми бачили ше як вагідні були в львівському чікомагазині за 10 00 +- . Ше в тернололі ніби й їх і не було (продаються вони тут тільки в подолянах в новому дитячому маг.)Воно то так- понти і все таке, али ви б помацали, яка там тканина мЯгесенька :-|

Но зацените новую Стокке!!! http://www.stokke.com/en-ua/stroller/xp ... cover.aspx (натуральная овечка!!)

Ale klasnenjka koljaso4ka-syper prosto :thumbsup: yjavljajy jak v nij yjytno malenjkum ditkam.
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Перлинка » 08 січня 2011, 14:16

Shalimar написав:

Просто переважно рекомендують мати ще один візочок окрім стоке,якщо є необхідність їздити по ямах.
Або якщо люди живуть в центрі і катаються лиш по рівненьким доріжкам,то мабуть проблем нема.

Просто я перечитала купу відгуків,гонять на цей візок лиш ті хто його не має,а з тих що мають ,всі задоволені аж пищать.Не знаю може їм від тої краси і моди таке запаморочення,що не бачать жодних недоліків,а може й дійсно візок бездоганний.
Якби мені таку овечку подарували,я би з задоволенням користувалась :beauty: :zybu:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість