Глобальні оголошення!

А ваш малюк смоктав пустушку?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Ви з соскою?

Ви можете обрати до 5 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: А ваш малюк смоктав пустушку?

Повідомлення Nymydora » 07 червня 2012, 18:52

я свою теж за тиждень викинула. Вдень спимо дуже рідко, ну дуже рідко - закатуємо у візочку. Зате почав пальці в рот пхати - безперервно. Часом то цілий кулак смокче :scare: І в хаті, і на дворі - кошмар, одним словом. Буду, певно, гірчицею натирати чи що :impossible:
Зараз сосю майже не згадує. А перші дні нив - не хочу паясойки (я йому у той же день, коли забрала соску, купила парасольку - мовляв дорослі хлопці мають парасольки) :hi:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Nata.V » 08 червня 2012, 00:08

Спочатку ми не давали, а потім коли у 2 місяці пробували давати- він відмовлявся!
Nata.V Офлайн

Повідомлення TYulia » 03 березня 2013, 23:43

Моє малятко, вже майже 3 міс нам, досі від соски відмовляється. в нас повне гв. А от останнім часом то почав кулачки в рот пхати або нижню губку підсмоктувати. То не так щоб постійно, але буває кілька разів на день. Свекруха мене лякає, що може собі зісмоктати пальчик і губку, що треба терміново на пустушку вчити. Я щось не маю бажання. Не люблю як дитина з соскою виглядає.
Дівчатка, а ви що за кулачки, пальчики і губки скажете?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Sms » 04 березня 2013, 00:31

TYulia написав:Моє малятко, вже майже 3 міс нам, досі від соски відмовляється. в нас повне гв. А от останнім часом то почав кулачки в рот пхати або нижню губку підсмоктувати. То не так щоб постійно, але буває кілька разів на день. Свекруха мене лякає, що може собі зісмоктати пальчик і губку, що треба терміново на пустушку вчити. Я щось не маю бажання. Не люблю як дитина з соскою виглядає.
Дівчатка, а ви що за кулачки, пальчики і губки скажете?

Не морочте собі голови. Ми теж не смоктали соски. І навіть не вчить дитину - псується прикладання. А ви годуєте за вимогою дитину чи по годинах? Я думаю Вам Дашко краще роз'яснить, чому дитині не потрібна пустушка. А на рахунок пальчика чи губи - давайте може груди смоктати
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 04 березня 2013, 01:26

TYulia написав:Дівчатка, а ви що за кулачки, пальчики і губки скажете?

В нас всі пальчики і кулачки обслюняні, обсмоктані, вилизані та обгризані. І нічо. Смачні значить :wink:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 04 березня 2013, 01:29

то кожна мама має пройти :yes: десь ціла тема була про смоктання пальчиків-кулачків. з того що памятаю - це етап розвитку, дитина так починає досліджувати себе і світ, геть забороняти не потрібно. але слідкуйте, щоб не навчилася засинати з пальчиком в роті, бо може собі такий замінник пустушки зробити. ну і пробуйте пропонувати цицю, бо хто зна - може вже і сти не відмовиться))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 04 березня 2013, 01:52

taranjka написав:ну і пробуйте пропонувати цицю, бо хто зна - може вже і сти не відмовиться))

А як пояснити те, що дитина часом попри те, що смокче цицю, ще й старається одночасно збоку пропхати пальчик? :hi:
Короче, в нас одне друге не заміняє.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Nin4ik » 04 березня 2013, 02:02

TYulia, це само пройде, можна намагатись забирати, відволікати, але то просто такий період, а вчити на пустушку я б таки не радила, тим більше, дитина сама вам каже, що їй без того краще.

На пустушку можна привчити десь в місяців 5, але навіщо? Без неї краще!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення flash-ka » 04 березня 2013, 10:38

на днях були гості. У них малявка 5 місяців. Моя побачила пустушку, взяла в руку покрутила і запхала її до рота тій дівчинці :love:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення taranjka » 04 березня 2013, 12:15

TaniaPicaSSo написав:
taranjka написав:ну і пробуйте пропонувати цицю, бо хто зна - може вже і сти не відмовиться))

А як пояснити те, що дитина часом попри те, що смокче цицю, ще й старається одночасно збоку пропхати пальчик? :hi:
Короче, в нас одне друге не заміняє.

Досліджує себе і все навколо. діти ще вміють не відпускаючи циці розглядати все навколо і таааак викручувати голову, щоб побачити шось за ними :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей