Глобальні оголошення!

Дитина у візочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитина у візочку

Повідомлення Shalimar » 17 листопада 2010, 14:02

Перлинка написав:Я на відео бачила,що 2 передні маленькі колеса міняються на одне велике,вірно?Це у всіх моделях?Якщо так,то круть.

Короче дуже мені сподобалась,і сидіннячко мякеньке,і кап прикольний і на відео видно що дуже маневренна та легка в керуванні.

Только из Эппл можно сделать джоггер (3-колёсную).
Я заказывала 4-х, по ошибке переделали на 3, ну я уже не стала менять...
Маневренная, потому что колеса ж на 360 поворачиваются (передние)
О! вспомнила, мне еще тоже хотелось сидение "защищённое", а то у многих моделей слишком открыта коляска
Поэтому изначально смотрела на польскую ТАКО, очень рада, что меня отговорили
И сколько б других новых моделей не появлялось, я своей коляской остаюсь довольна полностью
Но я никого не агитирую!! :D (тешу себя надеждой что у меня в Украине одна такая коляска бгггг)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 17 листопада 2010, 21:48

Я заказывала 4-х, по ошибке переделали на 3, ну я уже не стала менять...
Маневренная, потому что колеса ж на 360 поворачиваются (передние)

Одне велике,краще їде ніж 2 маленьких,принаймні,якщо порівнюю свої спіді та баз.А те що поворотні на 360 -це не дивина у мене також повертаються,просто в твоїй на відео видно що візочок сам по собі ,мабуть, не важкий і легко рухається ,яка вага прогулянки?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 17 листопада 2010, 22:13

Перлинка написав:Одне велике,краще їде ніж 2 маленьких,принаймні,якщо порівнюю свої спіді та баз.А те що поворотні на 360 -це не дивина у мене також повертаються,просто в твоїй на відео видно що візочок сам по собі ,мабуть, не важкий і легко рухається ,яка вага прогулянки?

да? ну, тогда хорошо) Я тоже преимущества для себя одного колеса спереди нашла :) Потому как их же иногда "клинит".. Но в Яблоке те передние не такие уж и маленькие..
Я просто думала, если на 360, значит, легко управлять) поэтому так и написала...
Ну, в общем-то да, ею ооочень легко лавировать (одной рукой, я запросто могу везти одним пальцем)), хотя не такая уж она и маловесная 10.2 шасси (рама) с колёсами + 2.7 сиденье
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 22:26

Мрію про 4 дутi колеса, ручка від мами / до мами , і багажник, щоб такса вміщалась - обов*язкові вимоги. Підказуйте :zybu:
Але ідеї кидайте в тему про візочки, бо ця тема про крик душі :zybu:

То лиш польський трансформер,і то вони зараз почали косити під дорогі європейські коляски,то й серед них певно важко знайти таке як хочеш,бо перейшли на нові моделі.

Перекидна ручка ,то рідкість в нормальній колясці,бо через неї візочок стає набагато важчий,а всі європейські фірми виробники по максимуму намагаються зробити візочки якомога легчими.Як альтернативу(захист від сонця) пропонують або парасольку,або саме сидіння що перекидається ,тільки дитину від 6 міс та ще й в зимовому одязі важко разом з тим сидінням перекидати щоразу.Легче вже як дитина хоч сама стоїть і не спить в цей момент,її можна поставити на ніжки і поміняти сидіння.

Я польські трансформери не поважаю ,якщо нема з чим зрівняти,то вони нормальні,але це те саме що порівнювати їх авто,яке там жук?З німецькою машиною.

Ну і я особисто більше люблю трьохколісні на 3 великих дутих,там перекидні ручки взагалі неможливі.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 22 грудня 2010, 22:54

Ви такі специ по калясках, от читаю, і то для мене треба словник відкривати і розтлумачувати всі ці слова.
От комусь каляски подобаються, а хтось від слінгів балдіє і колекціонує)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 23:27

Я до слінгів не пхаюсь,мене поясниця при кожній вагітності так болить ,що маю страх від того щоб отак ще й носити далі щодня,та ще й таких великих дітей майже двохрічних.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 23 грудня 2010, 01:10

можна 4 великі дуті, а не ручка до мами/від мами, а сідушка до мами/від мами.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Alisa » 23 грудня 2010, 10:56

Допиляла чоловіка, донила. Сказав - вибирай :zybu: (І додав, що я в нього не вірю, бо від вже придумав, як полагодити) :zybu:
І ось тепер - виникло питання, який???
Мала-карта правильно пише, можна і сидіння від мами-до мами, бо звикла спостерігати лялю під час прогулянки.
Підказуйте варіанти, пліззз, бо в візочках я справжня блондинка. Бюджет до 3 тисячі :zybu:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 23 грудня 2010, 11:07

В мене можна сидіння від мами/до мами, але я реально цього зробити неможу. Це важко, ну принаймні для мене і незручно саме в нашій колясці. Вообше зла часто на ту свою коялску за 2 з половиною тисячі :evil: Знайому за 900 грн. купила, то і ручка перекидається і люлька-вкладка в колясці, і корзиина більша і вообше. Для мене єдиний мінус - то її не зовсім привабливий, як на мій смак вигляд, а так всі функції які я хотіла.

Коротше я лиш пораджу пробуй сама чи ти ту люльку зможеш перекидати без сторонньої допомоги.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення kamisia » 23 грудня 2010, 11:17

Люлькі всі лицем до мами, і вони великі, Ілюха туди влізе. то НЕ в трансформерах (як твоя, Аліс) а в модульних (як моя)
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість