Наш перший візочок у доці трансормер Полак,я тоді на них не розумілась,взяли яку небудь аби була .Спочатку була задоволена,а потім побачила що є прикольніші,і вже мене від неї не перло

.
Навіть не знаю чи варто описувати всі переваги та недоліки польських трансформерів
-дуже важка
-колеса не повертаються
-мяка люлька
-взимку мені здавалось що всюди щілини(хоча часто в крутіших колясонах їх навіть більше)
-не красива
-важко штовхати
-неприємний на дотик матеріал,паркий.
переваги
-перекидна ручка
-велике місце для сидіння,досить довга
-взимку добре йде по снігу
-є бампер
-спинка повністю розкладається і складається під кутом 90 град.
- є підножка
Через рік доці на літо купили Chicco Simplicity

Як для літньої коляски все влаштовувало,було дуже зручно на морі
-легка
-поворотні передні колеса
-великий багажник
-великий кап від сонця,що опускався до бампера
-бампер
- повністю горизонт спинка ,яка скл.під кутом 90 град.
-симпатична
єдиний істотний недолік
-нема підножки,у доці ніжки звисали,коли вона спала,мене це дуже напружувало,я чомусь як купувала,цей момент провтикала.
-марка
Тільки чомусь вона у нас дуже швидко здохла,на морі вигорів капюшон.Передні колеса розхитались в різні боки ,порвався дощовик,в чехлі на ноги ліпучки повідривались.Порвався багажник,збоку закльопка відлетіла.Недавно її подарувала,малого навіть не катали,бо вже дуже страшна стала

.
є ще така

Тільки Quinny Buzz 4 ,а не 3,тобто двох,а не трьох колісна.
Спочатку була троьх колісна,а потім ми переднє колесо замінили на 2,стало набагато зручніше водити.
Потім поміняли сидіння на більше ,старої моделі

Переваги
-мені дуже подобався дизайн
-жорстка люлька
-положення сидіння міняється лицем до мами та від мами
-капюшон натягується до бампера,якщо вітер чи світить сонечко
Загалом все подобалось,сидіння старого зразка більше,але не таке прикольне
Недоліки
-для маленької лялі від 6 міс в сидінні нового зразка супер,дуже зручно,а вже від року,особливо взимку,в комбінезоні тіснувато .
-маневренна,але в порівнянні з іншою коляскою про яку напишу нижче керувати нею складніше.
-маленький багажник
Ще є така Quinny Speedi

Переваги
-Жорстка люлька
-надзвичайно зручна та легка в керуванні
- велике ,просторе спальне місце
-чудово долає всі перешкоди і взимку і влітку(ми і на природу їздили,і коли взимку на дворі каша від снігу,всі сидять дома,ми гуляли)
-водостійка,та стійка до бруду,якась така тканина,що все болото та пил відлітає,а якщо щось рідке,то легко змивається.
недоліки
-нема положення лицем до мами
-мілкий капюшон
-нема бампера(зараз можна докупити)
-і спинка не перпендикулярна,а дещо похила.
Загалом коляска чудова.
Я також для третьої лялі хотіла і стокке і бугабу,але подумала,що ми будемо жити за Тернополем в селі,і лиш для прогулянок раз в тиждень в місті в парку для нас не резонно викидати такі гроші.Бо в принципі за функціональністю та комфортом для дитини в них немає нічого особливого.Єдине що гарні та модні,я це звісно люблю,але не настільки :D .Ясно ,якщо це не напряжно,то й думати не варто,бо колясончики прикольні.
Я Quinny Buzz 4 збираюсь продати ,Quinny Speedi залишу для села,а для прогулянок в місті мені подруга обіцяла подарувати таку,недовго бу після своєї доці.

Думаю,що нам підійде,бо вона зручно та компактно складається .Те що колеса не великі також не біда,бо будемо гуляти в центрі по асфальтованим доріжкам.А дизайн симпотний,нарядненька.