Глобальні оголошення!

Дитина у візочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитина у візочку

Повідомлення Shalimar » 16 листопада 2010, 11:54

krapk@ написав:ой а мені так подобається....В моєму хлендері дитина дуже низько, навіть у дешевих колясок дітки вище сидять.

о, кстати! для меня еще был один немаловажный фактор - чтоб не низкая посадка была
ну и чтоб поменьше таких колясок на улице))
а! и амортизация хорошая чтоб
А изначально хотела Конкорд Нео старого образца
Востаннє редагувалось Shalimar в 16 листопада 2010, 13:35, всього редагувалось 2 разів.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення ЗІрка » 16 листопада 2010, 12:40

а я в дитинстві вилазила з коляски, казала шо вітру боюся :lol: з тої ж причини боялася за кут хати вийти :lol: :lol: :lol:

отакий страхопуд, вибачайте за офтоп

зараз теж у пошуках легшої прогулянкової коляски, шоб можна було літом на шашлик ходити, дитину спати ложити а самим відпочити трохи
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення TattyMummy » 16 листопада 2010, 13:22

Наш старший (1,10р) досі хоче їздити в колясці. Спочатку купили для нього Х-Лендер. Тішилась ним безмежно - дуже класна коляска. На літо нам подарували візочок, легенький, для літа також супер.
А тепер уже маємо поїзд на двох.
Отакий:
Зображення
Як для коляски для двох - їде м"якенько, легенько. Так, що для мамів діток погодок дуже рекомендую - колясочка дуже класна.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Oksana » 16 листопада 2010, 14:35

ми для своїх маляток мали подібну, то також дуууже подобалась. Вона дуже маневрена на дорозі, незважаючи на те, що двох везе. Але ми вже продали свою, через те, що прийшов час, і ми захотіли сидіти один біля одного :D Але це єдина коляска, яка для мене була ідеальною, бо не треба було прикладати зусиль, щоб везти ;)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення TanenRom » 16 листопада 2010, 16:18

Shalimar написав:
Nelya написав:хочу спитати поради: то який візочок краще обирати (фірма, вартість, переваги-недоліки)? Поділіться ті, у кого він є.

Вам, конечно, уже не актуально.. Но мне захотелось в этой теме ответить :D
Я выбирала "коляску-джип") чтоб была такая солидная, а не хлюпенькая
хотела большие надувные колёса, и передние чтоб тоже большие, но в то же время маневренные (оборот на 360)
чтоб не сильно тяжелая
чтоб регулировалась высота ручки
чтоб можно было менять положение "ребенок к маме" - "ребенок лицом вперед"
хотела, чтоб люлька трансформировалась в сидение (но понравивашаяся коляска не имела такой функции, а отдельно всё)
чтоб опускалась только спинка сидения (а не всё сидение) - тоже этим пожеланием пришлось поступиться
естественно, чтобы устанавливалось автокресло на шасси
для небольшого капюшона решение - зонтик

кроме этого вездехода надо еще и примитивную коляску-трость, но я мечтаю об этой - http://www.google.com/images?um=1&hl=ru ... =&gs_rfai= с малиновым капюшоном
чур! за мной не повторять :D
не знаю только, для какой весовой категории она, а то сиденье узковато...

а я таку коляску хотіла тільки синьо - червону, але мені здається, що колеса взагалі не пристосовані для наших доріг!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Перлинка » 16 листопада 2010, 18:07

Наш перший візочок у доці трансормер Полак,я тоді на них не розумілась,взяли яку небудь аби була .Спочатку була задоволена,а потім побачила що є прикольніші,і вже мене від неї не перло :lol: .

Навіть не знаю чи варто описувати всі переваги та недоліки польських трансформерів
-дуже важка
-колеса не повертаються
-мяка люлька
-взимку мені здавалось що всюди щілини(хоча часто в крутіших колясонах їх навіть більше)
-не красива
-важко штовхати
-неприємний на дотик матеріал,паркий.

переваги
-перекидна ручка
-велике місце для сидіння,досить довга
-взимку добре йде по снігу
-є бампер
-спинка повністю розкладається і складається під кутом 90 град.
- є підножка

Через рік доці на літо купили Chicco Simplicity
Зображення
Як для літньої коляски все влаштовувало,було дуже зручно на морі
-легка
-поворотні передні колеса
-великий багажник
-великий кап від сонця,що опускався до бампера
-бампер
- повністю горизонт спинка ,яка скл.під кутом 90 град.
-симпатична

єдиний істотний недолік
-нема підножки,у доці ніжки звисали,коли вона спала,мене це дуже напружувало,я чомусь як купувала,цей момент провтикала.
-марка

Тільки чомусь вона у нас дуже швидко здохла,на морі вигорів капюшон.Передні колеса розхитались в різні боки ,порвався дощовик,в чехлі на ноги ліпучки повідривались.Порвався багажник,збоку закльопка відлетіла.Недавно її подарувала,малого навіть не катали,бо вже дуже страшна стала :scare: .

є ще така
Зображення
Тільки Quinny Buzz 4 ,а не 3,тобто двох,а не трьох колісна.
Спочатку була троьх колісна,а потім ми переднє колесо замінили на 2,стало набагато зручніше водити.
Потім поміняли сидіння на більше ,старої моделі
Зображення
Переваги
-мені дуже подобався дизайн
-жорстка люлька
-положення сидіння міняється лицем до мами та від мами
-капюшон натягується до бампера,якщо вітер чи світить сонечко
Загалом все подобалось,сидіння старого зразка більше,але не таке прикольне

Недоліки
-для маленької лялі від 6 міс в сидінні нового зразка супер,дуже зручно,а вже від року,особливо взимку,в комбінезоні тіснувато .
-маневренна,але в порівнянні з іншою коляскою про яку напишу нижче керувати нею складніше.
-маленький багажник

Ще є така Quinny Speedi
Зображення
Зображення

Переваги
-Жорстка люлька
-надзвичайно зручна та легка в керуванні
- велике ,просторе спальне місце
-чудово долає всі перешкоди і взимку і влітку(ми і на природу їздили,і коли взимку на дворі каша від снігу,всі сидять дома,ми гуляли)
-водостійка,та стійка до бруду,якась така тканина,що все болото та пил відлітає,а якщо щось рідке,то легко змивається.
недоліки
-нема положення лицем до мами
-мілкий капюшон
-нема бампера(зараз можна докупити)
-і спинка не перпендикулярна,а дещо похила.
Загалом коляска чудова.

Я також для третьої лялі хотіла і стокке і бугабу,але подумала,що ми будемо жити за Тернополем в селі,і лиш для прогулянок раз в тиждень в місті в парку для нас не резонно викидати такі гроші.Бо в принципі за функціональністю та комфортом для дитини в них немає нічого особливого.Єдине що гарні та модні,я це звісно люблю,але не настільки :D .Ясно ,якщо це не напряжно,то й думати не варто,бо колясончики прикольні.

Я Quinny Buzz 4 збираюсь продати ,Quinny Speedi залишу для села,а для прогулянок в місті мені подруга обіцяла подарувати таку,недовго бу після своєї доці.

Зображення

Думаю,що нам підійде,бо вона зручно та компактно складається .Те що колеса не великі також не біда,бо будемо гуляти в центрі по асфальтованим доріжкам.А дизайн симпотний,нарядненька.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 16 листопада 2010, 19:25

TanenRom написав:а я таку коляску хотіла тільки синьо - червону, але мені здається, що колеса взагалі не пристосовані для наших доріг!!!

яку? Бугабу Бии? Да.... момент с дорогами надо учитывать..

Вот Перлинка написала столько, и я вспомнила, мне еще было важно просторное сидение тоже)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 16 листопада 2010, 19:26

А мне ужасно не нравится, что производители копируют дизайн друг у друга....
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 16 листопада 2010, 19:54

і ми бачили стоке :)
раз синю, раз червону :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 16 листопада 2010, 23:58

Shalimar
iCandy Apple бомба :good:

Я спочатку не придивилась,бо цю фірму не знаю,у нас в Україні(наскільки мені відомо)її нема в продажу.

В цій колясці все найкраще від моїх квіньок , тому й брала дві,бо те що подобалось в одній,не було в іншій .

Я на відео бачила,що 2 передні маленькі колеса міняються на одне велике,вірно?Це у всіх моделях?Якщо так,то круть.

Короче дуже мені сподобалась,і сидіннячко мякеньке,і кап прикольний і на відео видно що дуже маневренна та легка в керуванні.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей