в мене був "танк" з тих дешевих, щей б/у - бо то нам родичі передарували.
ясно, що були свої якісь ньанси

але нічого не зламалося, не пробилося і не здулося

мені повезло
але в мене мала народилася в кінці вересня і катали ми нею аж до травня чи то червня і вона там дуже гарно спала. в лютому їй було вже 5 місяців - а вона в мене така величенька дівчинка - то та каляска для нас була супер - бо велика люлька і мяка, а не така пластмасова - що до 4 місяців максимум. а зима тоді була сніжна і морозна. в прогулочній я б дитини не вивозила зимою аж до парку - бо полюбе б змерзла за 2 години (вона так довго спала).
але тяжка - капець була, ото я вже її натягалася на 2 поверх
а далі мені захотілося легкої каляски і т.д. - ну так як і всі
так та прогулочна каляска з малими і маневриними колесами була класна - але дитину в ній так трісло - що якби мала зуби - то певно би повибивала

мала одразу перестала спати на дворі в тій калясці, довго звикала - плакала, не хотіла сідати.... а того целофану від дощу то взагалі так сильно боялася

я щей дура взяла чорну

то потім цілий час їздила з пеленками на дашку

село блін - і шо ти зробиш
з тими калясками то така дилема - що не вгадає, яка краще. щей діти бувають різні. наш сусід в калясці з посту вище возився і спав і всьо нормально, а вот моя дитна не хотіла в такій стапи... сусідка продала круту Чіко - бо мала верещала в прямосу сенсі слова, і купила саму просту базарну з великими колесами і о диво - дина перестала плакати і почала спати на дворі
а ще одна сусідка мала коляску з тих "танків" але дуже легку - я одного разу її коляску мала переставити в інше місце - то вона була дуже легка - я аж здивувалася. але вона мала вічні проблеми з колесами в тій калясці

яка фірма тої коляски не знаю, не запамятала...