Глобальні оголошення!

Дитина у візочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитина у візочку

Повідомлення Nymydora » 07 квітня 2011, 23:19

Natalinda написав:Я не можу ними керувати, незручно мені, я завжди блокую. Коли не заблоковані то в мене таке враження шо то мене коляска везе, а не я її :crazy: Обшем мені легше трішки припідняти і скерувати, бо ради з тими колесами я дати собі не можу :crazy:

а в нашому новому :tipok: візочку з розблокованими поворотними набагато легше - можна повернути візок на місці і не треба піднімати сторч. А коли заблоковані, то важче їхати, навіть візок важчим здаєтсья. Хоча я ніколи тих поворотних не любила і думала, що буду їх заблокованими тримати...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення ЗІрка » 08 квітня 2011, 21:43

Natalinda написав:Я не можу ними керувати, незручно мені, я завжди блокую. Коли не заблоковані то в мене таке враження шо то мене коляска везе, а не я її :crazy: Обшем мені легше трішки припідняти і скерувати, бо ради з тими колесами я дати собі не можу :crazy:

і я не вмію((( одне поре, друге крутиться 360 градусів постійно... чоловік везе з поворотними, а я завжди блокую...кому шо :?
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення мешканка » 09 квітня 2011, 08:24

і я без поворотній коліс не можу...пробувала візочок із стандартними-то якийсь жах. Візок важкенний, постійно підважуєш його, щоб повернути...я тільки за поворотні колеса.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mala-karta » 09 квітня 2011, 09:22

може любителі і противники поворотних коліс пробували різні варіанти? вдалі і невддалі? :?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 09 квітня 2011, 09:25

mala-karta написав:може любителі і противники поворотних коліс пробували різні варіанти? вдалі і невддалі? :?

пробували. Мали коляску з неповоротніми колесами через те й продали. Яринка ще тоді була маленька-треба було за руку її вести ну і другою рукою візком обертати...то мене за пару днів так страшно рука розболілась, що я не могла витримати. Купили з поворотніми-супер, однією рукою по базарі між людьми керувала.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення Ira » 09 квітня 2011, 09:29

В нас теж візочок з передніми поворотними колесами. Передні колеса подвійні, а задні одинарні. Мені теж дуже зручно з поворотними колесами, ніколи ї не заблоковувала. Але з часом через наші дороги вони розхитались і виглядають зараз не дуже гарно :(
ТОму, мені здається, передні поворотні одинарні колеса кращі, ніж подвійні, вони не так розхитуються. В моєї сусідки, наприклад одинарні поворотні (причому в неї ще досі коляска та, що з народження дитини), то колеса не розхитані.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення mala-karta » 09 квітня 2011, 09:31

ну то я про те, що може ті, хто не любить поворотних коліс - пробували якісь нездалі поворотні?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 09 квітня 2011, 09:33

mala-karta написав:ну то я про те, що може ті, хто не любить поворотних коліс - пробували якісь нездалі поворотні?

а таке буває. Моя братова такого возика мала-то був жах...Колеса ставали в поперек, розвертались в різні боки...короче, повний завал. :scare:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 09 квітня 2011, 16:19

mala-karta написав:ну то я про те, що може ті, хто не любить поворотних коліс - пробували якісь нездалі поворотні?

Ну я пробувала три різні візки, пробувала не 5 хв, а довго.
Просто то не моє :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення КлубНіка » 09 квітня 2011, 18:19

У нас перша коляска була не з поворотними, а прогулочку ми вже з поворотними купили, то я задоволена, набагато легше вести коляску з поворотними колесами (хоча раніше я була категорично проти поворотних). Заблоковую лише коли в"їзджаю/виїзджаю з підїзда чи магазина.
КлубНіка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей