Глобальні оголошення!

Мама з візочком і місто??? Легко чи важко??

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Мама з візочком і місто??? Легко чи важко??

Повідомлення Руженка » 15 березня 2011, 01:17

Ну я думаю, що якби мамаськи зібрались перед міською радою з претензіями і плакатами, то льод би тронувся!!!!!!! Але робити це треба регулярно, аж поки проблема не буде вирішена.......Ото ж як казав Доктор Хаус......."ЖАЛІЙТЕСЯ..........!!!!!"
Руженка Офлайн

Повідомлення mala-karta » 15 березня 2011, 02:11

І мене, як Марта казала, нервує коли ті дурні ставлять машину на тротуар і лишають 10 см проїзду.

І коли каша на дорозі - але тоді гарно сало скидається ;-)

Ну, я собі не дуже коляскою колись користувалася, все більше слінгом.
Коляскою - це були грандіозні поїзди в сільпо на закупи, чи по воду до джерела, чи на дачу за яблучками...
А кудись так пройтись - то слінг.

Тому мені було досить таки зручно :tipok:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Alisa » 15 березня 2011, 07:51

А ви уявіть собі маму з візочком + псом на повідку = повний :dash: :dash: :dash:

Оце справжня полоса перешкод :crazy: .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення КлубНіка » 15 березня 2011, 09:37

От на рахунок машин, що на тротуарах стоять, то мене це теж страшенно нервує. От якраз в суботу, виїзджаю з підїзда, а перед самим підїздом, зразу навпоти входу, впритул до сходів стоїть машина :dash: мене аж перетіпнуло, бо мусила зїжати по пандусу, на який наші дворнічки поскидали сніг, їду дальше і тут машина на трутуарі, хочу обїхати, а там вееееличезна калабоня на всю ширину тої дворової дороги :evil: ну і що робити? хіба перелетіти, бо калюжка така солідна! Але о, чудо! Власник машини, саме під мою гарячу руку! Я йому все що в мені накипіло висказала, то бігом свою розвалюху забрав!
Ну а за вїзди в магазини та інші установи, то можна бескінечно писати :dash:
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Ludmila » 15 березня 2011, 10:53

Руженка, дякую за зсилочку на такий актуальний відеосюжет! :roses: Стикалася і стикаюся з такими перешкодами щоразу, як гуляємо з коляскою. Хочу розповісти як полегшують мамусям і діткам життя в Севастополі, ми там відпочивали цього літа, брали з собою коляску, так от там СКРІЗЬ облаштовані спеціальні досить широкі виїзди з дороги на тротуар, тобто легенько собі з'їжджаєте з малюком в колясочці з цього виїзду , переходите дорогу і так само легко виїжджаєте на тротуат, бруківки там практично немає, тобто дитинку не трясе в колясці, та і ям, я вам скажу теж поменше, ніж у нас, пандуси в центрі є практично скрізь і вони не слизькі (без плиточки). Подорожувати по Севастополю було дуже зручно нам усім. ;-)
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення vikhrist » 15 березня 2011, 12:58

В мене було зо 2 рази, що вже дістали ті авто до скону. То я копала по колесу, аж поки сигналізація не включилась. Люди дивились на мене, як на блаженну. Отака я неврівноважена :tipok: Чоловік мене за таке насварив, бо каже, що могла ще й дістати від злосного господаря.
vikhrist Офлайн

Повідомлення Руженка » 15 березня 2011, 14:06

vikhrist Ну ти даєш!!!!!!!!!!!!!! А я ше писала, що я "бойова" мамаша!!!!!!Ага.....де там.........ховаюсь в кущі)))))))))

А Вас ніколи машина не "обризгала", коли Ви йшли з дитиною у візочку????? Бо в мене таке було.......Один бік куртки весь грязний і одна сторона візочка.........І ШО СКАЖЕШ......КОМУ..........МАШИНА ТО ТЮТЮ........Але матюкалась я довго......правда сама до себе :istereka: :istereka: ))))))))))))
Руженка Офлайн

Повідомлення taranjka » 15 березня 2011, 14:42

ну в тернополі створили громадську раду з питань ..., материнства http://www.rada.te.ua/news/view/3877. мо туди? мо якшо часто про себе нагадувати то й шось пройде, а диви і через пару місяців когось з форумських мамусь туди візьмуть :tipok:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Marta » 15 березня 2011, 15:01

vikhrist :clapping2: :clapping2: :clapping2: Молодець!
Завжди було бажання таке зробити)) І не тільки таке...)
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 15 березня 2011, 16:29

Marta написав:vikhrist :clapping2: :clapping2: :clapping2: Молодець!
Завжди було бажання таке зробити)) І не тільки таке...)

100%
якось з візочком переходжу дорогу на зебрі на зелене світло на досить широківй вулиці ,далеко-далеко видно джип,десь на пів дорозі я розумію що він так жене не збираючись тормозити,що треба втікати,що й роблю.Я перебігла дорогу,і чую як він різко тормозить,майже в мене за плечима,вже перетнувши пішохідний перехід.Оглядаюсь,а то він когось висаджує з машини.і нащо було так гнати,як ти всеодно збирався тормозити,заставивши при тому втікати мамашу з візком?І взагалі як мені доводиться втікати від машини коли пертинаю дорогу не порушуючи правила,почуваюсь себе якось принизливо,ніби ти якась мураха,що тебе ні в шо не ставлять.От таких водіїв я готова стріляти,не те що по колесу копати,якби то не було гріхом і не несло кримінальної відповідальності.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей