Нікому не рекомендую таке автокрісло
http://www.geoby.com.ua/avtokreslo/дивно,що на сайті в себе вони пишуть до 10 кг,а в інструкції і в багатьох інтернет -магазинах написано до 18 кг.
І ще дивує ,що колись я платила за нього 165 у.е це в гривнях було десь 830 ,в деяких магазинах 900,і зараз воно вартує приблизно так само в гривнях :head: ,видно така кльова модель ,що довелось значно ціну опустити.
Була ним дуже незадоволена.Купувала ще в 2007 році для доці,тоді не була така грамотна не знала як обирати,придбала що підійшло мені по ціні.
Дуже дубове,важко та незручно встановлюється,застібка заїдала,не знаю чи то в нас була така машина,але навіть коли міняли положення на лежаче всеодно виходило ніби дитина сидить,за рахунок похилості сидушки авто,короче я сильно плювалась,і як продали машину,то за нею й автокрісло.Дівчата,не беріть польських та китайських брендів,тобто якщо навіть то максі-козі ,що в малої карти також зроблено в Кита(як в принципі і більшість товарів навіть відомих дорогих брендів),але фірма то голландська,відповідно все продуманіше та комфортніше як завжди у цивілізованих країнах.