pepi написав:Відгукніться в кого є ліжечко Radek польща, на пружинах з шухлядкою!!!!!
Як воно у використанні? Дякую !
відгукуюся :) Досить зручне . Колисання на пружинках дещо мякше ніж на дугах чи шарнірах . От шухлядка там відкрита , то мабуть єдиний мінус . ХОча ми нею і не користуємося , але думаю , мабуть незручно все таки .У нас світле ,воно не лаковане , а темне то чимось покривають , не памятаю правда чим . Ага , також хвилювалася , що будуть плями лишатися , якщо десь мацьнути чи шурувати . Але ніби все нормально. Загалом я ліжком дуже задоволена .

. Короче, великої потреби в ньому не бачу, але трохи затишку він додає. По перше малий любить в куток забиватися, то головою хоч не тиснеться в дерев*яні прутики, а в мнякенький бортик. А ще світло від нічника не б*є дитині в очі. Ну але в мене тільки бортики і є а балдахінів я не купувала. Бортики брала на секонді десь місяців 2 тому. В мене є в принципі бортик для хлопчика з того ліжечка б/к шо я купила малому. Я ним не користуюся, бо мені мої секондівські більше подобаються. Вони лляні і м*якіші. Такшо я можу віддати вам той бортік. Він на все ліжко але не надто високий. Він теж не новий, але я його випрала. Голубий. Га?