inna6787 » 19 лютого 2013, 02:07
У мене Пєр Кардін. Вибрав чоловік коли я була в роддомі з першим малюком. Головне, що коляска не важка,легко поевртаються колеса в різні сторони,тобто легко маневрована,що дуже важливо на наших дорогах.У корзині скільки я продуктів не перевозила-влізає все супер.Колеса надуваються, передні менші-крутяться,але можна і заштопорити щоб не крутилися. Правда люлькою мало користувалася надворі,бо потім зняли і зробиливаріант візочку. Для мене візок зручніше,та й опускається він повністю горизонтально,так що дитині гарно спати. Я задоволена коляскою і навіть подружка любить везти дітей, бо каже що дуже легко керувати ))) А на другого синочка не має потреби купляти нову, бо ця в дуже хорошому стані,хоч відїздила 2 роки (і по ямах і по маршрутках). Навіть не чіпляли люльку (малий в червні народився), а возила у возику, бо дуже класний, просторий,гарно закривається на ножки, ручка регулюється та за яку дитина пізніше тримається. Люльку тільки біля дому виносила коли була жара у тіньок. Ручка регулюється також у трьох положеннях, є дощовик великий, все відчіпається навіть корзина, то ж зручно прати. Єдине, щоб я ще додала (це особисто моє бажання), щоб ручку можна було регулювати у протилежні боки, щоб можна було і бачити дитинку.