Глобальні оголошення!

Ви кричите на свою дитину?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ви кричите на свою дитину?

Повідомлення tanita » 11 липня 2013, 02:28

Одного раз, ще до одруження, стала свідком ситуації, коли молода мама на вулиці сварила свого 4-5 річного сина, і завершила із словами: "Перестань, нити, а то я тебе під тролейбус зараз кину." Моєму обуренню не було меж і було дуже шкода бідного хлопчика, котрий сильно плакав. Та його мама на це не зважала і продовжула дальше "виховувати" дитину. А тому як тільки в мене народилась донечка, пообіцяла собі на неї не кричати. Та на жаль, з часом зрозуміла. що це надзвичайно важко. Зараз донечці 6,5 років, і так важко стриматись, та коли кричу на неї, одразу ж пригадую сльози того хлопчика. Бажання кричати якось пригасає.
Та все-таки погоджуся, що чим старша дитина, тим важче обійтися без крику. І інколи грішу. А потім дуже важко на душі.
tanita Офлайн

Повідомлення westa » 11 липня 2013, 12:22

Ulkanet написав:не в обіду але ви певно не можете зайняти свою дитини (не розумієте що йому буде цікаво), от він і шукає собі сам заняття.

Воно то так. Коли ми в Тернополі , я можу більше часу приділити дитині . А тут ремонти , городи , господарка , от він і привертає так до себе увагу.
Але і дітки різні бувають . В нас точно шило в попі. Іграшки його цікавлять мало. Найбільше любить воду і все ,що з нею пов"язано. Але ж я не можу цілий день сидіти з дитиною в ванній чи басейні . Треба ж їсти тій дитині зготувати , не кажучи вже про себе та інших членів сім"ї. Тай інша робота по дому є. А коли ти дома одна ( всі працюють ), а крім дитини ще кури-гуси-кролі-свині , то дитина часом сама собі шукає заняття. Можна звичайно поїхати в Тернопіль. Там легше фізично , але малому тут краще. Купа вражень , плюс свіжі ягоди , овочі , фрукти і басейн на подвір"ї. От так і живемо.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Natalinda » 11 липня 2013, 14:19

westa купи басейн. Налий небагато води, так щоб ти його могла самого залишити і займайся хатніми справами :wink: Я так розумію що подвіря власне є. В мене півдня вільного в такому віці вже було влітку коли тепло :yes:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення westa » 11 липня 2013, 15:08

Natalinda в нас є :yes: і ми там сидимо по пів дня. А збитки робимо в "безводному періоді". Тай самого там не залишиш , малий любить "пониряти" , бігає , падає , сам вилазить. Він в нас дуже активний.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Dribchuk » 11 липня 2013, 22:36

Natalinda я б теж в басейні не лишала саму дитину, навіть якби там була "ложка води" :scare:
westa може варто замість води насипати в басейн пластмасових кульок?

В нас зараз теж важкий період - мала мене "не чує" і постійно вдає що не чує. Ато і втікає чим подальше :dash: Деколи так мене з себе виводить, от і ору ніби сама себе не контролюю. :mamba: Вдома веде себе нормально, тільки вийдем на вулицю, все - мами не існує - є тільки інші діти і вона заради них готова хоч голову собі скрутити. :crazy:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Natalinda » 11 липня 2013, 22:58

Dribchuk так ложку води розмастити по басейну можна)))) Не зможеш же ти бути постійно круглодобово біля дитини
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Dribchuk » 11 липня 2013, 23:24

Natalinda звісно не можу, але тоді обходимося без води :hi:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 11 липня 2013, 23:30

Але тоді є відкрите вікно, газ, елекртика, і так далі і так ділі..... :wink:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 11 липня 2013, 23:37

Natalinda "шило в попі" завжди знайде пригоди на свою попу :hi: Мене особисто в хаті спасає тісто для ліплення (хай потім я його віддираю від ковра і кота) і фарби (а від них все відмиваю і дитину теж), інколи якісь улюблені мультики, за той час роблю роботу яку мушу робити виключно сама, решту справ робимо разом, мала любить у всьому допомагати тому все вчиться робити, а дещо робить ще швидше ніж я би зробила(вчора начистила мені відро гороху :pardon: ).На вулиці гірше бо летить недивиться куди,вся потовчена і побита, комарями покусана - але то певно такі і мають бути діти? :pardon: :confused:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 11 липня 2013, 23:43

Dribchuk написав:"шило в попі" завжди знайде пригоди на свою попу

:rolf:
Dribchuk написав:але то певно такі і мають бути діти?

думаю що так :wink:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей