Глобальні оголошення!

Криза 1 року, 3 років

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: криза 1 року, 3 років

Повідомлення happymami » 19 січня 2011, 10:59

Лягаємо спати.
Я: Юрчику - на цицю
Юра: Нєєєєє
Відвертає голову від мене. Потім через 2 секунди тільки очі повертає до мене і хитро і пошепки так "Тиииитю" ;-) .

А не дам, то вопше... Як вдасться йому схопити десь в когось якусь цукерку, то всю в рот запхає, тільки би ніхто не забрав :crazy:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Криза 1 року, 3 років

Повідомлення lore1ei » 11 березня 2011, 11:11

Незнаю з чим пов'язана зміна поведінки моєї дитини, можливо то ті ікла, що лізуть, бо мала погано спить вже 2 тиждні.
А ще в нас істерика на чоловіків. От вчора пішли в гості до подруги, прийшов її чоловік з роботи, то мала при його вигляді чуть на мене не залізла, кричала, втікала, і це при тому що його вона вже бачила, ми навіть разом їздили відпочивати.
Як ми гуляємо лише двоє, то все нормально, і візочок возить, і з ляльою грається, і сніг копає, і пасочки робить, а як з подругою і її синочком, то просто жах :scare: Вона і лупить його без причини, но він підійде подивитись як вона грається, і тікає, таке враження що боїться щоб не забрали іграшку, і ниє.
Скажіть що це пройде, бо сили закінчуються :gore:
Невже нам виїхати на безлюдний острів і там гратись?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 11 березня 2011, 12:46

мій Юрчик вже 2 тиждень не злазе з циці або цілий день висить у мене на нозі (да-тіпа года), нема права зайти в іншу кімнату, через 2 хвилини кричит мама мама мама, вчора з умволянням пішла на аеробіку, а сьогодні просто тікала на роботу і з кожним днем прив"язаність зростає і я практично нічого не можу робити - я щось упускаю у вихованні????? Раніше йому було по цимбалах куда я йду і на скільки, грався сам чи з дідусем або бабусею. Тепер зовсім не хоче бавитись сам, як хвостик ходе за мною....Я раніше прикалувалася, що хтось в туалет ходе з дитиною, тепер він зі мною йде і каже мама ааа??? Я щось покажу, зацікавлю і тікаю на кухню але цього хватає на 5 хв...А впертість та капризи в нас так тісно переплелися що попробуй розгадай... Тяженько, але ми це переростем, надіюся.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mala-karta » 12 березня 2011, 00:49

lore1ei написав:Скажіть що це пройде, бо сили закінчуються

Ліля, пройде!

Але для власного спокою я б коло мужчин би не ходила... Бо тоді і ти нервуєшся, і мала - ну його.
А з тими іграшками - а з іншими дітками як грається?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 12 березня 2011, 00:52

krapk@, ну то носи його, раз йому так треба.
Як показує досвід, то, як правило, на зуби нові. Або зразу перед хворобою (але в вас певноЮ, на зуби, раз вже 2-ий тиждень).
І певно, просто йому тебе не вистачає. І плюс зуби - от і не злазить з тебе.
Та пожамкай його трохи, бо через рік можеш не зловити :hhh:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення lore1ei » 12 березня 2011, 10:44

mala-karta, та не грається з дітками взагалі, хоч гарно все було, не була раніше конфліктна.
А зараз но яка дитина підійде подивитись що в неї за відерко, чи візочок, то або лупить дитину, або тікає і ниє.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення mala-karta » 12 березня 2011, 15:38

ну так просто жадність :)
всі через то проходять

я, хоч як то не популярно, казала, щоб не давав, якщо не хоче давати. Але і пояснювала, що чуже тільки з дозволу.
Може через те, а може і ні, в нас та жадність пройшла швидко досить.

Та хай Аня жаднічає собі на здоров'я, переросте.
Ну, звичайно, оце биття достає...

А може попробуй з нею поговорити про те?
Ну, так і кажи "Аня, ти боїшся, що дівчинка візьме відерко?" Якщо скаже "так" - то вже простіше, значить, точно жадність і з часом 100% пройде. Ну але як хоче жаднічати - хай жіднічає, потім захоче і з дітками гратись.
Ну, але не заставляй ділитися (ну, от уяви, що тебе б просили ділитися з кимсь ну, чоловіком наприклад :hhh: ). Коли трохи заспокоїться, то можеш вже натякати, може б то показати дівчинці відерко? А може дати тому гарному маленькому хлопчику лопатку?
Я свого питала, чи не хоче він віддавати. То Ромка казав, що не хоче, я казала, ну то не давай :hz: І вчила сильно тримати, щоб ніхто не забрав. А коли хтось забирав - то брала свого за руку і ми бігали за тим хто забрав - получалось весело і не так обідно.
Ну, багато написала, але може щось згодиться.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Ірyшка » 12 березня 2011, 17:05

Ну в нас напевно криза 3 років.....Вдома в нас золота дитина,все розуміє,все слухає,такий ангелочок!!!А надворі дитина забуває про все,що ми домовлялись вдома,бігає по калюжах а ти мамо кричи хоч трісти :( .
І потім коли ми вдома про це говоримо він каже,що не слухав маму надворі,бігав по калюжах,а так робити не можна і більше бігати не буде.....

Хоча ми вже давно можемо домовитись з малим,а тут.........не доходить
Ірyшка Офлайн

Повідомлення mala-karta » 12 березня 2011, 17:31

а я збилася і надвір вдягаю так, щоб хоч на голові можна було стояти :)
однією проблемою менше :)

зате як вдем в гості, то вдається домовитися, щоб не ганяв по болоті
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Ірyшка » 12 березня 2011, 17:40

я вже також про це думала,вдягну так щоб вже раз набігався досхочу)))Йому напевно дивно буде,чого це мама все дозволяє)

Ну ми також якщо йдемо десь,то він весь час йде за ручку і калабаньки обходить.І ще й приговорює -обійти,обійти)
Ходив сьогодні з чоловіком в гараж відганяти машину,то вдома чоловік каже,що мол дитина така чемна,так гарно йде,а я шось наговорюю)))
Ірyшка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість