Глобальні оголошення!

Неадекватні дітки в дитячому садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Неадекватні дітки в дитячому садочку

Повідомлення Sms » 20 листопада 2014, 21:14

Галина написав:Якщо в сусідки в групі є хлопчик, який до синяків кусається, вихователька старається слідкувати за ним, але ж діток 30. А коли мамі роблять зауваження, то вона ігнорує, або каже він в мене нормальний, то просто здачу так дає.

Я колись писала, про те, що мала кусаэться в садку. Навыть виховательку покусала. На площадцы зы мною такого жодного разу не було. Просила тут поради Як вплинути на дитину 2 років Ніхто мені нічого не написав. То як мама має поводитись - розкажіть?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Natalinda » 20 листопада 2014, 21:19

Sms я думаю ту не в тім справа) ти дізналася про ситуацію, намагаєшся вплинути. Для оточуючих це вже великий плюс. Чи виходить в тебе щось чи ні, це вже питання другорядне. Оточенню переважно важливо знати що мама щось робить.
Часто чую "виправдання" мам - "та я його (її) вже і бю, і нічого не допомогає"
Деякі вихователі в таких випадках приймають рішення навіть не жалітися батькам на неадекватну поведінку їхньої дитини, бо переважно можна отримати зворотній ефект у вигляді погіршення поведінки.

А мама має довго і в ідеалі ненудно дитині розповідати про те як можна поводитися, а як ні
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 20 листопада 2014, 21:22

Sms, так ти шукаєш вихід. А та мамочка просто це ігнорує. І каже що її дитина такого зробити не могла.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Julialedi » 20 листопада 2014, 21:23

А щодо того, що вихователі взагалі не дивляться за дітками. Якось я вирішила глянути як гуляє моя дитина в садочку, проходила поряд дивлюся, а в неї шапка вдіта абияк, куртка взагалі розстібнута, я підійшла і зробила зауваження виховательці, а вона мені на то - ну ви що не бачите скільки тут листя, я ж немаю часу дивитися за нею, а потім я дивуюся чому моя дитина так часто хворіє.
Зображення
Зображення
Julialedi Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 101 раз.
Діти: донечка Анастасійка ) і донечка Яринка)

Повідомлення Julialedi » 20 листопада 2014, 21:27

Так для кожної мами її дитина - найкраща, але якби моїй дитині робили зауваження, я б шукала вихід з ситуації будь-яким чином
Зображення
Зображення
Julialedi Офлайн

Добре орієнтуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 101 раз.
Діти: донечка Анастасійка ) і донечка Яринка)

Повідомлення Natalinda » 20 листопада 2014, 21:28

Доречі ще щодо того що діти часто поводяться дуже по різному в садочку і вдома. І кожна ситуація настільки індивідуальна що при переповнених групах шукати якісь індивідуальні підходи - рівнозначне самовбивству))))
Але я вважаю що підхід до батьків таки варто шукати, принаймні заради дитини, бо чатсо мама може навтіь не здогадуватися як дитина поводиться в садку. Я завжди була незадоволена тим що в нас в садочку не розповідають нічого про дітей. Основна інформація це щоі скльки їв і чи спав. Все! Все рашта добре!
А цього року до мене нарешті дійшло!
Якщо мою дитину інша дитина обляла чаєм - для мене це будена ситуація. Обляла та й обляла, добре що не кипятком (я ж знаю що кипятку їм не дають)
Для іншої мами - це трагедія!!!! Бо білі штани!!!!!!!!!! Бо пляма залишиться! Бо тільки сьогодні одягнула!!! Бо дитину ж хочеться в щось нарядне одягнути!!! І куди взагалі няня з вихователькою дивляться!!!! І слухаючи як щиро мама говорить ці слова навіть на мить задумуєшся, що напевне це ти неадекватна, що не закатала такий скандал вчора через мокру кофту своєї дитини.

Дітей не буває неадекватних! Навіть ті дітки що потребують особливої уваги вони не не адекватні, до них потрібен підхід.
І щоб дитина була адекватною потрібно щоб адевкатними були батьки, вихователі і навколишнє середовище, а це утопія!
ІХМО
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення nadusha » 20 листопада 2014, 22:27

Natalinda написав:Тре писати заяву завідуючій, щоб виховательок поміняла, як не вміють з дітьми пацювати.
А ще ж зарплати получають і взятки беруть!!! Жах!!! То ж їх робота виховувати дітей!

Наталя, я після прочитаних наступних дописів, розумію, що цей - то, напевно, стьоб. До наших вихователів в мене, як в переважної більшості батьків немає претензій. Займаються, виховують в міру своїх можливостей. Я задоволена їх роботою. Сама працюю вихователем, тому мене такі сентенції дуже зачіпають. Я не стикалася, поки-що, з тим, що в садочку чи в школі від мене вимагають хабаря, або поводяться з моєю дитиною недобре "змушуючи" мене до "приношеній".
Але повернемось до наших баранів... Куди і як саме, в якій формі можна звернутись у випадку, коли мама не приділяє належної уваги вихованню своєї дитини, і поведінка такої дитини може зашкодити і дитині і іншим дітям. Міськвно? Відділ у справах дітей? Соцслужби? Хотілося б знати, хто таким займається, бо точно будуть ті служби футболити заяву від одної до іншої...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Natalinda » 21 листопада 2014, 04:23

nadusha та чого ж стьоб(((( почитай теми на форумі(((( по відгуках 2 чи 3 нормальних вихователі на весь Тернопіль((((
легше напевне йти на ринок торгувати ніж догодити батькам((((

можна в соц.службу звернутися, але то нічого не дастья думаю, а швдше за все буде ще гірше(((
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 04 грудня 2014, 10:39

В нас вчора були збори. Найсмішніше, те, що майже всі, хто обурювався в розмовах, сиділи тихо... Від батьківського комітету ходили говорити до мами, результату не видно. Я написала на сайт ТМР, в розділ "питання-відповідь", цитую

У 21 садочку, в одній з молодших груп є неадекватний і агресивний хлопчик, котрий заважає своїми істеричними криками проводити заняття, засинати на денний сон, іншим режимним моментам. Про ситуацію знає психолог, методист, батьки писали скаргу завідуючій. На маму того хлопчика ніхто вплинути не може. Куди поскаржитись на неналежне виховання тої дитини? Чи почекати поки хлопчик приробить щось собі чи іншим дітям?

Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради здійснено перевірку викладених фактів, проведено зустріч та взято пояснення у завідуючої Тернопільського дошкільного навчального закладу № 21 Андрушко Є.Є., психолога та вихователів молодшої групи № 3. Встановлено, що дана ситуація знаходиться під контролем керівника закладу, психолога та педагогів. За результатами проведеного обстеження встановлено, що зміни у поведінці дитини пов’язані з відсутністю батька, який на даний час знаходиться у зоні АТО. Психологом закладу спільно з обласною психолого-медико-педагогічної консультацією розроблено план корекційно-відновлювальної та соціально-реабілітаційної роботи з даним хлопчиком. За умови виникнення додаткових питань звертатися в управління освіти і науки Тернопільської міської ради за адресою місто Тернопіль, бульвар Шевченка, 1, тел. 52-56-94.

Чесно, трохи відчуваю себе винною, бо таки травма для дитини... Мама хлопчика казала, що ходила до психоневролога і має довідку, що її дитина здорова. Довідка поведінки не змінить. Треба, щоб попрацював психолог. На запитання чи виконує рекомендації психолога я не отримала ствердної відповіді. Якраз мама мала б бути зацікавлена в тому, щоб спеціаліст допоміг її дитині... Одним словом, я вийшла крайня перед всіма. Дуже образливо, бо Дениса не завжди можу забирати в обід. А він дуже просить, бо "Стасік дуже кричить, я сам хочу плакати і боюся"... Плюси цієї ситуації: на проблему звернено достатньої уваги, всі будуть більше старатися для її вирішення. Мінуси - Надія сама рижа, і ще мені закинула голова батьківського комітету "Ти ж навіть про тисячу гривень на ремонт написала..." Капець, то була таємниця за сімома замками. Рада, що ви читаєте Форум, передаю вам великий ПРИВІТ :clapping: Чекайте нових дописів, бо не звикла сидіти і жувати соплі, чи обговорювати під школою, а потім на зборах сидіти, як мишка, яку все влаштовує.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення erinaceus » 04 грудня 2014, 16:45

nadusha Дитину, звичайно, шкода. І маму також. Але чомусь мені здається, що така проблема виникла давно, а не відколи тато поїхав :confused:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей