Глобальні оголошення!

Ви кричите на свою дитину?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ви кричите на свою дитину?

Повідомлення nelly » 27 квітня 2013, 21:34

Ulkanet написав:taranjka бо зайнята своїми дітьми, а не розгляданням чужих дітей і їх мам

я не ходжу надвір, щоб пильнувати чужих мам та дітей, тому що занята своєю дитиною. Коли за два метри на сусідній лавці сидить мама і вичитує на весь двір, то глухий би не почув. Я розумію, що є ситуації, що треба крикнути і в мене вони будуть, тому що якраз після двох почнеться проявляння характеру. В попередньому дописі не хотіла нікого засуджувати, чи показати, що я супер-мама, а хотіла донести, що батьки часто принижують просто напросто на людях своїх дітей, або просто згяняють на них злість, що для мене не прийнятно...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення taranjka » 27 квітня 2013, 22:00

nelly з твоєю Катьою і не порозглядаєшся по сторонам :hi: :hi:
але я справді рідко чую, щоб якісь мами кричали і вичитували дітей. ну такі випадки є звісно, але рідко.
а щодо плачучих в візках дітей, то теж не дуже часто бачу, частіше мега-супер-спокійні діти, яких по колу возять і вони не протестують :confused: (це про трохи старших). я завжди дивувалася, бо мої живчики рідко сидять спокійні :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Сяна » 27 квітня 2013, 22:02

taranjka написав:nelly з твоєю Катьою і не порозглядаєшся по сторонам

то в мене Катя, а в Нелі - Марго.
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення taranjka » 27 квітня 2013, 22:08

аяяй, завтикала :=): :=): :=): :=): вибачайте :rose: :rose:
я після довгих гулянь трохи торможу (((
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення eney » 27 квітня 2013, 23:02

Я теж часто бачу мам що сварять на своїх дітей, стараюсь на цьому не концентруватись, бо не знаю що за дитина, чого мама чи тато так вопе, але помітила по свому малому що раніше я могла пропустити в розмові слова, ти вредний, ти поганий, я тебе не люблю, і що ви думаєте, як йому щось не подобалось в моїй поведінці він мені видавав то речення, ох як було не приємно, більше 3 місяців я виводила з нашого лексикону ті слова, і не забороною так говорити а присіканням на свому язиці, більше видавала, люблю, обіймала цілувала. зараз так син може випалити, але дуже рідко. Взагалі модель поведінки в такому віці бересься з батьків, мультиків, вулиці, тому як з дитиною нормально, то і випадів істеричних буде мало, а ті що будуть то на провірку "прочності" батьків, на допустиму межу, на власні сили.
Взагалі, коли все погано(точніше мені так здається), я починаю читати позитивні книги по вихованню, пара гарних рекомендацій, і я розумію що моя дитина квіточка, а я таки не поганий садовод, бо квіточка таки цвіте!
:dance: :dance: :dance:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Shalimar » 28 квітня 2013, 00:09

хм, интересно, я своему ребенку никогда не говорила "я тебя не люблю", а он мне такое говорит (ну или кому-то другому), если ему что-то не нравится, обиделся, что-то не по его.. И н езнаю, откуда он это взял

по теме: повышаю голос редко, кричу - крааайне редко. В большинстве случаев - нет необходимости. С сынулей дружим) можем договориться. Изредка хочется крикнуть, когда я не в духе, но вовремя себя останавливаю.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення ЗІрка » 28 квітня 2013, 03:34

і я ніколи не казала не люблю - бабуся навчила :ireful: зараз ніби так не каже, принаймні я з нею говорила на тему
а малий тільки сварка - не люблю, ти погана, йди звідси і т.д.
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Ameli » 30 квітня 2013, 14:28

Сьогодні була мимоволі свідком як мамашечка орала на малого щоб він не кричав, що хоче какати...бо треба було вдома. В сиділа в тихомі шочі, ну дура і все, сама винна що не посадила малого на горшок вдома а як таке сталося то вже звиняй сади де бачиш добре що сказав і що погода нормальна а не йти на дитину кричати, тримати за руку і бити по страці...це щоб скорше встрався вибачайте за прямоту слова. (це було в приватному секторі такщо присісти не проблема). А ви кажете кричить..
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Marichka » 30 квітня 2013, 15:54

І таке буває... :scare:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Marichka » 30 квітня 2013, 16:06

Я,спочаку,як читала цю тему,то думала,що не кричу на свою дитину.Бо в дома в нас спокійно,з чоловіком говоримо спокійно,голосу один на одного не підносимо.Але щодо дитини,то часом мушу голосніше сказати,крикнути,зловити за руку і силою потримати,щоб заспокоїлась і не бігла,особливо задля безпеки.І кажу,що дам по попі-в нас таке помагає.
Щодо казати "я тебе не люблю" чи "ти погана"-такого від нас ніколи не чула.Стараємось пояснити,що дитина зробила поганого чи які наслідки могли б бути.Щодня багато разів обнімаю дитину,кажу,що дуже люблю і що вона гарна,обціловуємося...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей